Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. augusztus 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen ruha-összeállításokban jelentek meg az elmúlt hét során kedvenceink.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Augusztus 5. és 11. között számos filmpremierre, rendezvényre került sor, a héten mutatták be a legújabb romantikus vígjátékot, az About Time-t, valamint Matt Damon akciófilmjét, az Elysiumot is. Ezenkívül sztárjaink tiszteletüket tették olyan tévéműsorokban, mint Jimmy Fallon Late Nightja vagy a Good Morning America. Lássuk, milyen öltözékben jelentek meg hírességeink!

Rachel McAdams

A színésznő a londoni Somerset House-ban jelent meg az About Time premierjén, egy fehér Roksanda Illincicet viselt a 2014-es kollekcióból.

A hosszú ujjú, uszályos ruhát a halványlevendula színű öv dobta fel. A hátoldalán egy vastag, elektrikus kék, míg a szoknyarészén egy aquakék csík húzódik.

Stana Katić

A Castle sztárja Jodie Fostert kísérte el az Elysium premierjére, amelyre a Regency Village Színházban, Nyugat-Hollywoodban került sor.

Az egyébként nadrágimádó színésznő egy szexi Bec & Bridge-ruhát választott a 2014-es kollekcióból. A fehérnemű-inspirálta mini mellé fekete Jimmy Choo-cipőket és Dana Rebecca-ékszereket társított.

Jodie Foster

A színésznő a Los Angeles-i Elysium-premieren vett részt. Ismert arról, hogy imádja Giorgio Armani munkáit, de ezúttal az ötvenéves Jodie egy türkiz Roland Mouret-ruhát választott, amely a Breccia névre hallgat.

A széles kivágás és az aszimmetrikus díszítés a mellrésznél dobja fel igazán a minit, de a hasonló színű fülbevalói és Jimmy Choo Cayla névre hallgató cipője sem bizonyult rossz választásnak.

Julianne Hough

A Menedék sztárja a DirecTV Paradise premierjén vett részt, amelyet a Mann Chinese 6-ben tartottak Los Angelesben.

A színésznő egy Moschino-ruhát viselt a 2014-es kollekcióból. A fehér, kosztümszerű ruhát leginkább a fekete gallér és a hozzá választott Edie Parker-retikül dobja fel, de okos döntés volt minimális sminket viselni, hiszen az öltözete magáért beszél. Stuart Weitzman Privacy névre keresztelt cipőit viselte.

Lily Collins

A Csontváros sztárja jelenleg legújabb filmjét népszerűsíti szerte a világon, ezúttal Jimmy Fallon beszélgetős műsorában jelent meg augusztus ötödikén.

Feltűnően élénk, neonsárga, hosszú ujjú Versace-ruhát választott a 2014-es kollekcióból, az összeállítást leginkább a bronzszínű Casadei-lábbelije és az élénk vörös rúzsa dobta fel.

Jessica Szohr

A színésznő a Jobs premierjén vett részt, melyet a The Museum of Modern Artban rendeztek szerdán, augusztus hetedikén New York Cityben.

A 28 éves sztár egy fekete, hátul háromszög alakban kivágott, ujjatlan miniben jelent meg, amelyhez egy testszínű, fekete orrú magas sarkút választott. Remek döntés volt!

Vanessa Kirby

A színésznő Rachel McAdamst kísérte el az About Time premierjére, a londoni Somerset House-ba.

A londoni dizájnertől, Matthew Williamsontól választott egy hátul kivágott ruhát a 2013-as őszi kollekcióból, hozzá egy szürke platformszandált társított.

Priyanka Chopra

A Las Vegas-i TAO Nightclub házigazdájaként volt jelen szombat este, ahol Pitbull-lal közös, Exotic című dalát népszerűsítette.

Az énekesnő egy fehér Roberto Cavalli-minit viselt, egyénien elkészített Christian Louboutin-cipellőkkel. Már a csipkés, kövekkel díszített ruhával sem lőtt mellé, de ami igazán megkoronázta összeállítását, az a sokszögű, indián amulettre emlékeztető nyakék volt. Remek választás!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek