Starity

Klippremier: Placebo — Too Many Friends

2013. augusztus 09. 14:02   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar rajongói már tűkön ülve várták a dalszöveges videó után a hivatalos kisfilmet is, ami végül több hónapnyi munka árán elkészült és a mai nap során debütált is a videómegosztókon.

hirdetés
Klippremier: Placebo — Too Many Friends

Brian Molko és csapata még ez év májusában kezdte meg a hetedik lemez legelső kisfilmjének forgatását a Kalifornia állambeli Los Angeles városában, amiről azóta nem is hallottunk semmi frisset, mióta még a legelső napokban az egyik munkatársuk posztolt egy képet a Twitter-profilján.

A Saman Kesh által rendezett klipet az előző nap folyamán a zenekar egy igazán páratlan videóként írta le, és nem is kellett csalódnunk bennük, hiszen ismételten egy olyan kisfilmmel ajándékoztak meg minket, amilyennel nem gyakran találkozunk.

Meglepő módon, annak ellenére, hogy a dal a közösségi portálok következtében kialakult szociális problémákat dolgozza fel, valamint hogy a zenekar immár három éve tiszta, a videó elsősorban a droghasználat és annak mellékhatásai köré épül. A történet mozgatórugója a támadó, valamint az áldozat között lejátszódó jelenet, miszerint a férfi valamit gyűjtöget, azonban ahogy megközelíti a nőt, az megtámadja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek