Starity

Karlie Kloss túl híres a divatbemutatókhoz

2013. augusztus 09. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves, frissen Angyallá avanzsált Karlie Klosst eddig mindig a high fashion munkáiról ismerhettük. Állítása szerint mindez a múlté.

hirdetés
Karlie Kloss túl híres a divatbemutatókhoz

A Vanity Fair magazin szerint Karlie Kloss immár megszerezte a szupermodell státuszt: szinte mindent elért, ami egy modell álmai között szerepel, s karrierjét végül a Victoria's Secret Angyalaként koronázta meg – mindezt 21 évesen. Ám Karlie szerint mindennek ára van.

A topmodell híres volt kifutós munkái sokaságáról, ám a magazinnak elmesélte, hogy ezentúl minden más lesz. A Victoria's Secret modelljeként egy egész világ ismeri az arcát és nevét – így nem tudna eladni egy ruhát sem a divatbemuatókon, mert a közönség soraiban ülők nem a ruhára figyelnének, hanem rá.

Karlie nem vetette el a lehetőséget, hogy kifutókon dolgozzon, hiszen néhány VS-angyal (Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes) is megjelenik egy-egy divathéten, ám sokkal kevesebb felkérésre számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek