Starity

Tyra Banks nem hisz a diétákban

2013. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban is beszámoltunk már a gyönyörű ex-modell, Tyra Banks súlyingadozásairól és diétáiról, ám még sosem mesélt annyira őszintén a testéről, mint most.

hirdetés
Tyra Banks nem hisz a diétákban

„73 kiló vagyok és nagyon is boldog. L-es, valamikor XL-es ruhákat viselek, a pasik még mindig szexisnek tartanak és jobban érzem magam, mint valaha. Miért kéne fogyókúráznom?” – kérdezi Tyra Banks, aki tényleg dögösebb, mint valaha

Tyra nem hisz a diétákban, mégpedig azért, mert rengetegszer csinálta már életében – aktív modellkarrierjének kezdetén, mikor Victoria's Secret angyal volt és mikor a Sports Illustarted címlapját fotózták vele. A modell szerint, amint újból normális kaját kezd el az ember enni, azonnal visszacsúsznak rá a kilók, s így az egésznek semmi értelme.

A modell pár évvel ezelőtt, mikor befejezte karrierjét, csúnyán meghízott. Mint utóbb kifejtette azért, mert több, mint 10 évig éheztette magát, s csak bepótolta, hogy végre ehet csokit, fánkot és a többi édességet is kipróbálta megannyi év után.

Azóta Tyra megváltoztatta az étékezését, mottója a következő: Mindenből enni, de csak mértékkel. Újból sportolt, feszes idomait a strandon is szívesen mutogatja, s végre örömmel éli az életét is. Kell ennél több?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek