Starity

Sztárok fogyás előtt és után

2013. augusztus 11. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lesd meg a fogyás előtti és utáni képeket, hátha valamelyik arra ösztönöz téged, hogy te is belevágj az egészséges életbe!

hirdetés
Sztárok fogyás előtt és után

Minden ember egyik legnagyobb félelme az elhízás, ám most bemutatunk tíz hírességet, akik a kemény munkának köszönhetően leadtak jó pár súlyfelesleget. A most következő sztárok szabadidejük nagy részét az edzőtermekben töltötték és figyelmesen összeállították az egészséges étrendjüket.

Amikor egész álló nap mindenki a léptedet követi, persze, hogy nagy rajtad a nyomás. A popsztárok, mint Mariah Carey, Jessica Simpson és Britney Spears gyermekük világra hozása után jó pár felesleges kilótól megszabadultak. Kelly Clarkson és Jordin Sparks viszont gyönyörű alakjukat az egészséges életnek köszönhetik. 50 Cent egy filmszerep kedvéért vált meg felesleges kilóitól.

Nem számít, hogy ki és miért, de ezek a hírességek képesek voltak megszabadulni a súlyfeleslegtől. Lesd meg a fogyás előtti és utáni képeiket, hátha valamelyik arra ösztönöz téged, hogy te is belevágj az egészséges életmódba!

Kelly Clarkson

Fat Joe

Christina Aguilera

Jordin Sparks

Mariah Carey

Jessica Simpson

Janet Jackson

Britney Spears

Jennifer Hudson

50 Cent

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek