Starity

Így éld az életed — Olivia Wilde szerint

2013. augusztus 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fantasztikus Burt Wonderstone színésznője megosztott néhány tanácsot a Glamour magazinnal.

hirdetés
Így éld az életed — Olivia Wilde szerint
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

A 29 éves színésznő nemrég a Glamour magazinnal osztott meg néhány gondolatot, hiszen hamarosan betölti a harmincadik életévét, és összegyűjtötte azokat a dolgokat, amelyeket mindenképp meg kell tenni az életben, és melyek azok, amelyek csak galibát okoznak vagy feleslegesek.

„Emberi években számítva 29 vagyok. Színészévekben az érett, ígéretes évek a 18 és 35 között vannak.”

„Élvezd a szexualitást, utazgass, ne akadj ki azon nagyszerű emberektől, akik többet értek el 30 éves korukra, mint te. Ne akarj hozzámenni valakihez, mert attól félsz, ő az utolsó esélyed a hosszú párkapcsolatra vagy a házasságra. Ne érezd magad stresszesen a gyerektéma miatt.”

A sztárt nagyon elszomorítja, hogy fiatal lányoknak bizarr, UFO-szerű arcszerkezetük van csak azért, mert Barbie-ajkakat és -orrokat szerettek volna. „Ne plasztikáztasd az arcod!”

„Mit akarsz, mit mondjanak az emberek a temetéseden? 'Olivia lehet, hogy megtalálta a HIV-vírus ellenszerét, de áthajtott a macskámon nevetve.' Nem, köszi! Inkább leszek egy jó ember, aki boldoggá tesz másokat, mintsem Nobelt nyerjek 32 évesen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek