Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 12. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato balesetet szenvedett, Lady Gaga tetkót villantott és Rihanna ismét mutogatta magát – lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Miley Cyrus és Emily Osment újra egymásra talált

Miley és Emily a Hannah Montana befejezése után alig találkoztak, majd később teljesen megszakadt a kapcsolatuk. Ám a Paranoia premierjén újra egymásra találtak és ezt meg is örökítették és megosztották a nagyvilággal.

Az amerikai énekesnőnek egyébként megvan az oka az örömre: a legutóbb megjelent kislemeze, a We Can't Stop első helyezést ért el a brit toplistán, így ez lett élete első brit #1 sikere.

*

Justin Bieber Ariana Grandét csókolgatta

Ariana Grande épp Justin Bieber turnéján vesz részt, így elmaradhatatlan a közös kép. Ám ők egy igen félreérthető fotót készítettek, még akkor is, ha az a bizonyos puszi nem szájon, hanem arcon landolt.

A rajongók nagyon szeretnék összeboronálni őket, ám Ariana boldog kapcsolatban él Jai Brooksszal, akivel nemrég ünnepelték évfordulójukat. „Minden lány számára megengedett, hogy legyen fiú barátja. Én egy hölgy vagyok. Nyugi.” – fűzte hozzá Ariana, minden rajongót megnyugtatva.

*

Neil Patrick Harrisnek bejön Nick Jonas félmeztelen képe

Nick Jonas nemrég posztolt magáról egy félmeztelen képet, mellyel sok örömet szerzett női rajongóinak.

De nemcsak a fanok, hanem Neil Patrick Harris is megőrült a fél-aktképért. Ennek hangot is adott a Twitteren: „Több félmeztelen képet, NickJonas! Jobb lesz a napom!” De vajon mit szól ehhez Neil élettársa és gyermekeinek apja, David?

*

Demi Lovato balesetet szenvedett

Demi mindenféle védőfelszerelés nélkül próbált megmászni egy mászófalat, ekkor érte a baleset. A Twitteren elárulta: nem vakmerőségből tekintett el az ilyenkor szokásos biztonsági intézkedések megtételétől, hanem simán csak megfeledkezett róluk.

„Nem volt túl okos dolog tőlem, az tuti!” – írta. Nem ez volt az első eset, hogy ügyetlenkedéséből baleset lett: februárban a saját villájában esett egy hatalmasat, ami miatt rögzítőkötést kellett viselnie a lábán.

*

Rihanna legújabb hóbortja a bikinis képek posztolgatása

Rihanna legújabb elfoglaltsága a botrányok mellett a bikinis képek posztolása, melyekkel elárasztja a közösségi hálót. Nemrég egy kétrészes bikiniben pózolt, természetesen megosztotta azt a nagyvilággal.

*

Selena Gomez családjával lazított

A munkája miatt alig jut a családjára ideje, hiszen gőzerővel készül Stars Dance turnéjára, ami a jövő héten kezdetét veszi, így a maradék idejét kishúgával és anyukájával tölti.

Tegnapelőtt a Canoga Parkban ütötték el az időt egy kis vásárlással, majd a parkba mentek, aztán pedig ellátogattak egy étterembe. Természetesen a szemfüles paparazzók nem szalasztották el az alkalmat, hogy képeket csináljanak a kis családról. Nekik köszönhetően újabb képek láttak napvilágot a pici Gracie-ről, aki láthatóan élvezte a sétát, hiszen minden képen mosolygott.

*

Új tetkót villantott Lady Gaga

Az énekesnő egy chicagói szalonban járt néhány nappal ezelőtt, ahonnan egy egeres tetkóval távozott! Az apró rágcsáló tűt és cérnát tart a kezében, Gaga pedig elmagyarázta közösségi oldalán keresztül, hogy testvérének, Natalinak szánta.

A tű leginkább a divat iránti szenvedélyét képviseli, és Gaga jobban szereti őt bárminél, hiszen mindig inspirálja őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek