Starity

Lady Gaga megvédte Katy Perryt

2013. augusztus 11. 19:07   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es évek talán két legnagyobb popsztárja mindössze pár hét különbséggel jelenteti meg visszatérő nagylemezét, ami kisebb-nagyobb feszültségeket váltott ki a rajongótáborok között.

hirdetés
Lady Gaga megvédte Katy Perryt

Gaga szörnyecskéi azzal vádolják Perryt, hogy szándékosan az Artpop megjelenése előttre időzítette albuma, a Prism debütálását, ezt szóvá is tették a Twitteren és különböző közösségi oldalakon.

A vitákat a média is gerjeszti, mivel sorra jelennek meg szavazós játékok arról, hogy melyik előadó a jobb és kinek az albumát várják jobban. Egy ilyen cikk alatt már-már vérre menő szópárbajok alakulnak ki. Lady Gaga megelégelte a folyamatos harcot, ezért a littlemonsters.com-on üzent rajongóinak.

„Tényleg szeretném megváltoztatni a popzenét 2013 második felére, ahol a zenét már nem szennyezi többé üres fecsegés és a bulvár. Én támogatom a popot, és minél több előadó ad ki új zenét, annál többet tudnak élvezni a zenerajongók. Ne harcoljatok Katy rajongóival és senkiével sem! ELÉG A DRÁMÁBÓL! KEZDŐDJÖN A ZENE! A pop a szórakoztatásra való, és ezek a 'háborúk' nem azok, amiket én akarok. Azt akarom, hogy a zenémmel foglalkozzanak, ne a pletykákkal.”

Ezenkívül Gaga a Twitteren is üzent Katynek egy másik témában, ugyanis pár napja kiszivárgott egy az Artpop demóiból, a Burqa, tegnap pedig Katy visszatérő kislemeze, a Roar is felkerült a netre a hackerek miatt. Ezenkívül az a kamion is balesetet szenvedett, ami Katy kislemezét promótálta.

„Fogjunk pár lapátot és b*sszunk szét pár hackert. Katy, izgatott vagyok, hogy hallhatom a Roart, sajnálom, ami a kamionoddal történt.”

A szörnyanya üzenetére a Firework énekese is válaszolt: „Elég vad ez a hétvége... Karmokat ki, mancsokat fel! Alig várom, hogy feltegyem a kezeim és összecsapjám őket!” – idézve Lady Gaga visszatérő dalának, az Applause-nak szövegéből.

Ugyan a múltban volt némi feszültség a két díva között, de úgy látszik, ez mára megszűnt és a két hölgy jó viszonyt ápol. A rajongók is követhetnék kedvenceik példáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek