Starity

Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”

2013. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már többször hangoztatta, hogy többé nem lesz Hannah Montana, de most végleg pontot tett az ügy végére, és elmagyarázta, hogy miért is döntött így.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”

Miley Cyrus váltig állítja, hogy az egykori Hannah Montana szerepe egyáltalán nem illik a személyiségére. Azt is hozzátette, hogy a szerep sose befolyásolta őt.

Cyrus azt követően vált híressé, hogy egyszerre két szerepbe bújt: az átlagos Miley Stewartot és a híres popsztárt játszotta el a Disney csatorna népszerű sorozatában, de mára már nem tudná elképzelni, hogy újra visszatérjen. „Nem hiszem, hogy valaha is Hannah Montana leszek, hiszen az emberek tudják, hogy én teljesen más vagyok a való életben” – árulta el Cyrus.

„A legtöbb ember a Disney-nél úgy tesz, mintha a karaktereik bőrében élnének, de én sosem csináltam ezt. Sosem voltam olyan jó, ahogyan a Disney elképzelte a karakteremet. Megpróbálják elérni, hogy ne nőjünk fel, de ezt nem tudod megakadályozni” – tette hozzá a We Can't Stop énekese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek