Starity

Angelina Jolie minden gyereket megijesztett

2013. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő legújabb filmje, a Maleficent 2014. július 2-án kerül a mozikba, szombaton azonban a szerencsések, akik az anaheimi Disney D23 Expón jártak, bepillantást nyerhettek az alkotásba.

hirdetés
Angelina Jolie minden gyereket megijesztett

A bemutatott jelenetben a rémült gyerekek láthatták, ahogyan a gonosz boszorkány, Demona (akit Angelina Jolie alakít) bűbájt dob Aurorára – majd nagy tapsviharban törtek ki.

A színésznő elmondta, hogy a kis Aurora szerepét azért a kislánya, az ötéves Vivienne kapta, mert ő volt az egyetlen gyerek a forgatáson, aki nem rémült meg a feketébe öltözött és hatalmas szarvat viselő Demonától.

„A furcsa dolog az volt, hogy amikor látogatók jöttek a forgatási helyszínre, odamentem a gyerekekhez, és köszöntem nekik. Ők pedig sikoltozni kezdtek és elszaladtak Egy kisfiú azt mondta az édesanyjának: »Mami, mondd meg a gonosz boszorkánynak, hogy ne szóljon hozzám.«

Vivienne alakítja a kislány Aurorát, az idősebb változatát pedig Elle Fanning.

A színésznő elmondta azt is, hogy kicsi kora óta Demona volt a kedvence. „Rettegtem tőle, de mindig vonzónak tartottam.” – azt is elárulta, hogy a bátyja, James Haven volt az első, aki igyekezett rábeszélni, hogy azonnal fogadja el a szerepet. „Benne [Demona] megvan az elegancia és a kecsesség, és ugyanakkor olyan kegyetlen — csodálatosan és finoman kegyetlen.”

A Maleficent című film megmutatja, milyen volt a gonosz boszorkány ifjú tündérként és hogyan árulták el őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek