Starity

Lady Gagát nem érdeklik a blogger-kritikusok

2013. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan közeledik az amerikai énekesnő legújabb anyagának megjelenése, annál aktívabb a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalán, a Twitteren.

hirdetés
Lady Gagát nem érdeklik a blogger-kritikusok

Nemrég arra szólította fel a rajongóit, hogy ne háborúzzanak sem kolléganője, Katy Perry, sem más énekesnők rajongóival.

Amellett, hogy megírta a véleményét a Twitteren, még néhány rajongójának üzenetét is megosztotta a közönségével, akik például azt írták: „Mindenki számára van hely az asztalnál. Ha kedvelek egy előadót, az miért jelenti azt, hogy mocskolnom kell egy másikat?”

Az Applause énekesnője ugyanakkor arra is figyelmeztette a szörnyecskéit, hogy csak a „rajongók és a zeneértők” véleménye számít nála, amikor kritikákat és véleményeket olvas.

„Ne törődjetek a bloggerek kritikáival. Több, mint tíz éve vagyok producer, dalszövegíró, zenész. Bízzatok meg a művészben – a bloggerek nem kritikusok. A rajongók és a zeneértők a legjobb kritikusok, mert ők jól ismerik a művészt. #FEJEZZÉTEKbeaművészekzaklatását azért vagyunk itt, hogy titeket szórakoztassunk.”

Az Applause az első kislemez Lady Gaga vadonatúj albumáról, az ARTPOP-ról, ami november 11-én jelenik meg. Előtte azonban már láthatjuk élőben az énekesnőt, hiszen augusztus 25-én ő is szerepelni fog az MTV Video Music Awardson, New Yorkban, ahol elő is adja az Applause-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek