Starity

Christy Teigen soha nem visel alsóneműt

2013. augusztus 13. 06:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christy Teigen nyilvánvalóan Amerika egyik legszexisebb modellje: mindegy, hogy éppen fürdőruhát reklámoz vagy csupán az utcán látjuk flangálni. Ám a modell legutóbbi nyilatkozata sokakat megdöbbentett. Állítása szerint nem szívesen visel fehérneműt!

hirdetés
Christy Teigen soha nem visel alsóneműt

A modell augusztus 9-én vendégeskedett az E! csatornán futó új talkshow-ban, mikor meglepő nyilatkozatot tett: „Nem szívesen viselek bugyikat. Pláne nem szoknya alá. A tanga kényelmetlen, a nagyobb darabok pedig átütnek. Különben is sokkal egészségesebb így” – mondta Christy.

A műsorvezetők döbbenten bámultak a szépségre, majd Joan Rivers megkérdezte, mégis mit visel, mikor megjön a havija... A válasz csak annyi volt, hogy tampont használ, s nincsen szüksége alsóneműre. Ezek után egy gyors reklámot sikerült a készítőknek bevágniuk a kellemetlenségek elkerülése végett.

A 27 éves Christy – aki nem mellesleg John Legend barátnője – előszeretettel visel szoros minidresszeket, szoknyákat; s főként fehérneműmodellként ismerhetjük – kijelentése sokkolta a divatiparban dolgozókat.

Egyik férfiismerős egy riporternek bevallotta, hogy ezentúl soha nem fog tudni Christy szemébe nézni, pláne, ha szoros ruhákat fog viselni, hiszen azon fog járni az agya, vajon visel-e alsóneműt vagy sem.

Nem Teigen kisasszony az egyetlen, aki kifejtette véleményét a fehérneműkkel kapcsolatban: Behati Prinsloo, a Victoria's Secret namíbiai angyala is bevallotta, ki nem állhatja a melltartókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek