Starity

Jennifer Aniston nem terhes

2013. augusztus 12. 23:11   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywoodban újra elkezdődtek a találgatások, miszerint a népszerű színésznő, Jennifer Aniston terhes. Maga vetett véget a találgatásoknak egy rádióinterjú keretén belül.

hirdetés
Jennifer Aniston nem terhes

Nemrégiben újra elkezdődtek a találgatások, hogy vajon a Jóbarátok Rachelje végre valahára áldott állapotban van-e. A pletyka legújabb filmje, a Családi üzelmek megjelenésén indult el, amikor Jennifer egy testhez álló, lila ruhát viselt.

Habár már unja a vele kapcsolatos terhességi pletykákat, úgy döntött, hogy egy ausztrál reggeli rádióműsorban eloszlatja őket, és beszél a terhességtémáról.

„Úgy érzem már teljesen kimerült a terhességemmel kapcsolatos témakör. Állandóan mennek a találgatások, kezd kicsit kiakasztó lenni már. Miért nem lehet megvárni, amíg valaki bejelenti a terhességét? Ennyi erővel lehetne találgatósat is játszani!” – nyilatkozta a színésznő.

„Nincs mit bejelentenem” – fűzte később hozzá, majd viccesen hozzátette, hogy csak felszedett pár kilót. Jennifer új filmje augusztus elsején került a mozikba Családi üzelmek címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek