Starity

Októberben érkezik Scout Taylor-Compton új filmje

2013. augusztus 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scout Taylor-Compton újra főszerepet kapott, az egyik filmjét hamarosan láthatjuk is a mozikban!

hirdetés
Októberben érkezik Scout Taylor-Compton új filmje

Scout Taylor-Compton, aki jelenleg is dolgozik, és nemrég kijelentette, hogy még nem megy férjhez, a Twitteren tájékoztatta rajongóit arról, hogy egyik filmje, a 7500 októberben fog a mozikba kerülni!

„A 7500 októberben startol a mozikban!” – csipogta a színésznő. A filmet Takashi Shimizu rendezi. Az ő munkáját dicsérik többek közt az Átok-, A harag-filmek, illetve a Ju-on is.

A 7500 egyébként egy katasztrófafilm lesz, aminek központi témája egy repülőgépbaleset. Scout mellett olyan tehetségek kaptak még szerepet, mint Amy Smart, Ryan Kwanten, Jamie Chung és Jay Ferrara. A film érdekessége még, hogy a szereplőgárda java eddig csak horrorfilmekben volt látható.

Scoutot egyébként többen kérdezték már, hogy a Rob Zombie által kreált Halloween-filmeknek lesz-e folytatása, azonban a válasz eddig mindig nem volt, amivel sokan egyetértenek. Sajnos azonban rossz hír is van a rajongók számára: nagyon úgy néz ki, hogy Scout és párja, Samuel Larsen a napokban szakítottak, azonban ez még nem biztos, hiszen egyik féltől sem érkezett megerősítés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek