Starity

Kristen Stewart egyetemben gondolkodik

2013. augusztus 13. 20:08   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ok! Magazin információ szerint a Twilight-filmsorozatban népszerűvé vált színésznő most iratkozott be egy Los Angeles-i egyetemre.

hirdetés
Kristen Stewart egyetemben gondolkodik

Jelenleg nem szorulna rá Kristen a tanulásra, ő mégis a jövőt fontolgatja, ugyanis a színészi karrier nem mindig mutat szilárdságot. Most, hogy kapcsolata véget ért Robert Pattinsonnal, így ideje is marad tervei megvalósítására.

Egy angol forrás megerősítette, hogy a Twilight sztárja nem a mában gondolkodik és tudatosan tervezi jövőjét. Mivel az iskolát sosem tudta befejezni rendesen, így megfelelő oktatási helyet választott, hogy tovább folytassa félbehagyott tanulmányait.

„Persze nem lesz könnyű a színészet mellett tanulni, de különórákkal felhozhatja magát az elvárt szintre, és Kristen amit a fejébe vesz, azt biztosan véghez is viszi”teszi hozzá a Daily Mirror.

Nemcsak Kristen az, aki a tanulást pártolja: kolléganői, Emma Watson és Lily Cole is fontosnak tartja az egyetemi tanulmányokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek