Starity

Hasonmások a sztárvilágban VII.

2013. augusztus 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkinek van egy ikertestvére – szokták mondani. Most ismét górcső alá veszünk néhány sztárt, akik vagy nagyon hasonlítanak, vagy kicsit keresgélni kell a hasonlóságokat!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban VII.

Mitch HewerBrian Friedman

A Skins Maxxie-je és Britney tánctanára között első ránézésre talán nem sok hasonlóság van, de ha jobban megnézzük őket, láthatjuk, hogy arcvonásaik is igen megegyeznek. Mindkettejüknek göndör, szőke haja van, amit Brian jó ideje nem visel már, mert megunta. Ráadásul tánctudásuk is ugyanolyan kiváló szinten van, ráadásul mindketten ledobták már a ruháikat egy jó cél érdekében.

Marlene FavelaJacqueline Bracamontes

A két gyönyörű színésznő arca igen hasonló: a szemük egyforma, szemöldökvonaluk is nagyon hasonló, bár Marlene arca valamivel szélesebb, mint Jacqulineé.

Nick CarterBen McKenzie

A Backstreet Boys szépfiúja és a Narancsvidék Ryan Etwoodja akár testvérek is lehetnének. Szőke hajuk, kék szemük teszi őket hasonlóvá.

Adam BrodyCory Monteith

A Narancsvidék Seth Cohenje és a Glee nemrég elhunyt sztárja nagyon hasonlítanak egymásra, ami már első látásra is feltűnik: a hajuk ugyan nem egyforma, de arcuk vonásai nagyon hasonlítanak, mindkettőjüknek gyönyörű, mélybarna szeme van, orruk, valamint ajkaik is megegyeznek.

Barbara Mori – Tulisa

A Rubí főszereplője és a görög énekesnő első ránézésre egy kicsit sem hasonlít, de ha jobban megnézzük őket, felfedezhető a hasonlóság a két hölgy arcán: a szemük nem, de a szájuk, orruk, és arcuk hasonló vonásokat rejt magában.

Gabrielle AplinCher Lloyd

A vadóc Cherről első látásra Cheryl Cole juthat eszükbe, de Cheryl és Gabrielle között szintén vannak hasonlóságok: a szemük is, orruk is, szájuk is hasonló, talán csak a szemszínükben van némi eltérés, illetve a hajuk nem egyforma.

Andrea BowenAmber Lancaster

Első ránézésre semmi hasonlóság nem fedezhető fel a két, szőke szépség között, de ha jobban megnézzük, a Született feleségek Julie-ja és a gyönyörű modell arcában több hasonló vonás is van: az álluk vonala és formája, az orruk és a mosolyuk rendkívül hasonló.

Jennifer Love Hewitt – Lacey Chabert

A két gyönyörű színésznő akár egymás testvérei is lehetnének, hiszen az arcuk minden vonása hasonló, és mindketten gyönyörű, sűrű, sötétbarna hajkoronával rendelkeznek, és mindkettőjüknek gyönyörű a mosolya. Orruk ugyanolyan hegyes, szemöldökük, szemszínük, sőt, álluk is megegyezik!

Anais Pouliot – Laura Londono

A két szépséges modell arcán rengeteg hasonlóságot fedezhetünk fel, hiszen a szemük, az orrunk, és az arccsontjuk egyforma, valamint a szájuk is hasonló.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek