Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekel, hogy miért borult ki Kristen Stewart, mi történt Amanda Bynesszal és ki öltözött be Miley Cyrusnak? Olvasd el legújabb rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Samuel Larsen és Scout Taylor-Compton szakítottak?

Úgy hírlik, a sztárpár kétéves kapcsolatának végleg befellegzett: jó ideje nem látni őket együtt, és közös képeket sem töltenek fel Instagram-, illetve Twitter-oldalaikra.

A hírt még egyikük sem erősítette meg, de nagyon úgy néz ki, hogy a szerelemnek vége.

*

Jenny Frost eltörte a lábát

A volt Atomcicát Ibizán töltött nyaralása során érte egy kisebb baleset: eltörte a lábát, amikor egy buliból tartott hazafelé.

„Milyen béna vagyok!” – csiripelte a Twitteren, majd egy képet is feltöltött a begipszelt lábáról.

*

Kristen Stewart kiborult

A színésznő a hírek szerint totál padlón van, mert volt kedvese, Robert Pattinson elköltözött Beverly Hillsből. Kristenben legjobb barátnője, Scout Taylor-Compton tartja benne a lelket. Azt még nem tudni, mi lesz a két színész közös kutyusainak sorsa, azonban egyelőre Kristennél vannak

*

Amanda Bynes másik klinikán folytatja a kezelést

Az egykori gyerekszínész nemrég kezdte meg kezelését, azonban a napokban egy másik klinikán folytatja a terápiát.

Amanda rengeteg támogatót szerzett az utóbbi időben, hiszen mindenki látja, meg szeretne gyógyulni, és nagyon komolyan veszi a terápiát, kezelőorvosai is meg vannak vele elégedve.

*

Farrah Abrahamnek vetélytársa akadt?

Kris Humpres volt barátnője, Myla pornófilmet forgatott, és állítja: Farrah Abraham teljesen kiborult, amiért ezt tette!

„Farrah totál féltékeny lett, mikor rájött, hogy pornót forgattam!” – hogy Myla ezzel az általa utált Kim Kardashianra, vagy Farrahra szeretne-e hasonlítani, azt nem tudni, de az biztos, hogy az egykori Tini mamit nem érdekli, mit csinál barátnője. Valószínűbb, hogy Myla csak a figyelemre vágyik, hiszen azt is állítja, hogy Farrah újabb pornót forgatott, és ő látta is.

*

Kerry Katona Miley Cyrusra hajaz

Az Atomic Kitten énekesnője kipróbálta, milyen Miley Cyrusnak lenni – tette mindezt egy fotósorozat miatt. A végeredmény érdekesre sikerült. Kerry elmondta továbbá, hogy különlegesnek érzi magát, hiszen akárhogy néz ki, párja, George mindig gyönyörűnek látja.

*

Új klipet forgatott a Lawson

A Lawson együttes tagjai augusztus 15-én osztották meg a jó hírt rajongóikkal a Facebookon. „Ma leginkább egy videoklipet forgatunk” – írták, s csak remélhetjük, hogy hamarosan mi is láthatjuk a végeredményt.

Mindenesetre érdemes a srácok VEVO-csatornáját lesni, hiszen eddig minden videójukból osztottak meg részleteket a megjelenés előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek