Starity

Joanna García uszonyt növeszt

2013. augusztus 17. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színésznő kapta meg Ariel szerepét az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban.

hirdetés
Joanna García uszonyt növeszt

Szeptember 29-én érkezik az ABC képernyőjére a hazánkban Egyszer volt, hol nem volt címen futó sorozat harmadik évadának első epizódja és, mint az a mai napon kiderült, a Gossip Girlből ismert Joanna García is fel fog tűnni benne és nem is akármilyen szerepben, hanem ő lesz maga a kishableány, vagyis Ariel.

„Annyira izgatott vagyok, hogy üdvözölhetjük Joanne Garcíát a Once Upon A Time kis családjában a mi Arielünkként. Alig várjuk, hogy a mélybe ránthassunk titeket!” - jelentette be a nagy hírt Twitteren Adam Horowitz.

Nem sokkal később pedig Joanne is csiripelt egyet, hogy megossza örömét követőivel: „Izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek, hogy beúszok a Once Upon A Time-ba Arielként. Megtisztelő, hogy egy ilyen sokak által szeretett karaktert játszhatok” – írta Twitter-profiljára, majd egy következő tweetben megköszönte a rengeteg szeretetet, támogatást és elárulta, hogy már nagyon régóta hatalmas rajongója a sorozatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek