Starity

Miss Supranational: elkezdődött a felkészítőtábor

2013. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 6-án kiderül, hogy ki nyeri el az idei Miss Supranational címet. A lányok a napokban utaznak ki Fehéroroszországba, a verseny színhelyére.

hirdetés
Miss Supranational: elkezdődött a felkészítőtábor

Ebben az évben is megrendezik a Miss Supranational szépségversenyt, melyen idén több mint 90 versenyző száll harcba a koronáért, ez a szám pedig rekord a Miss Supranational ötéves történelében. Az eddigi legtöbb delegált 2011-ben volt, de akkor is mindössze 70 lány utazott ki a versenyre. Idén vesz részt először a Miss Supranational nemzetközi döntőjében Argentína, Ausztrália, Jamaica, Svájc vagy Indonéza küldöttje, de olyan országok legszebb lányai is visszatérnek, mint Japán, Mexikó vagy Kína, akik 2010-ben vettek részt utoljára a versenyen.

A helyszínen már javában zajlanak az előkészületek. Hamarosan publikálják majd a lányok hivatalos fotóit, melyeket a verseny hivatalos oldalán is meg lehet majd tekinteni, ahol mindenki szavazni tud az általa leginkább kedvelt lányra. A közönségdíjas automatikusan bekerül a legszebb húsz közé.

A zsűriben előreláthatólag az elmúlt három év győztese is helyet foglal majd, a 2010-es Miss Supranational, Karina Pinilla, az őt követő Monika Lewczuk és a tavalyi győztes, Ekaterina Buraya. A döntőre pedig szeptember 6-án kerül sor.

Hazánkat az idei szépségkirálynő egyik döntőse, Szigethy Anett képviseli majd. Magyar versenyző egyébként 2011-ben érte el a legjobb eredményt a szépségverseny történelmében, Konkoly Ági a legszebb 20 lány közé került, végül pedig a a 14. helyezést érte el, a múlt évben Rákosi Annamária utazott ki a nemzetközi verseny döntőjére, de ő nem jutott be a középdöntőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek