Starity

Lady Gaga kiborult Perez Hilton miatt

2013. augusztus 18. 21:09   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A celebblogger már több mint egy éve folyamatosan támadja az énekesnőt és kémkedik utána, ezúttal a lakásába is megpróbált belopózni.

hirdetés
Lady Gaga kiborult Perez Hilton miatt

Gaga pályája elején még jó barátságot ápolt Perezzel, aztán egy évvel ezelőtt fordult a kocka, mikor a blogger hátbatámadta őt. A rossz nyelvek szerint Gaga rájött, hogy csak a hírnév miatt barátkozik vele, ezért lapátra tette Hiltont, aki ezután megsértődött és azóta ahol tudja, megalázza a Ladyt.

Kezdetben munkásságát kezdte kritizálni és Madonnához hasonlítgatta, aztán egyre mélyebbre süllyedt és mostanára kedvelt időtöltésévé vált gyerekes karikatúrákat posztolni az énekesnőről és utálkozó üzeneteket retweetelni. Ezek mellett továbbra is hódol szenvedélyének, amiből pénzét is keresi: igyekszik szaftos pletykákat és botrányokat előásni a népszerű sztárok életéről, köztük Gagáéról.

Az anyaszörny azonban próbált nem odafigyelni a szánalmasan bloggerre, sőt még szörnyecskéit is csitította saját közösségi oldalán: „Ne is figyeljetek rá, ne válaszoljatok neki, nem érdemli meg.”

Ezúttal azonban a Perez túl messzire ment: megpróbált betörni Lady Gaga New York-i lakásába, ez azonban nem sikerült, mivel a biztonsági őrök kidobták az épületből. A jelenleg Los Angelesben tartózkodó Gagát egy rajongója értesítette az esetről a Twitteren.

Gaga ezután pár órával feldúltan üzent Pereznek a mikroblogon: „Maradj távol tőlem és a családomtól! Te beteg vagy! Most már lakást is akarsz bérelni az én épületemben hogy kémkedhess utánam?! Hagyj már békén!”

Az énekesnő pár perc múlva törölte üzenetét, de írt egy másikat, amivel szintén az estre utal:

„Fejbe kéne, hogy lövessem magam, hogy Ő és az emberek is végre megértsék, hogy túl messzire mentek?! Én is ember vagyok! Én csak zenélni szeretnék és mosolyt csalni az emberek arcára. Bocsánat azoktól a rajongóktól, akik csak jól akarták érezni magukat, ez az egész túl messzire ment.”

Perez Hilton még nem reagált az esetre, de valószínűleg – szokásához híven – ismét próbál majd kibújni a vádak alól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek