Starity

Borzalmas balesetet szenvedett a Paramore dobosa

2013. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Súlyosan megégett a banda dobosa, akinek sérülései akár maradandóak is lehetnek, és a karrierjét is félbetörheti.

hirdetés
Borzalmas balesetet szenvedett a Paramore dobosa

Úgy látszik, a Paramore-nak nincs szerencséje a dobosokkal. A Farro testvérek csúnya távozása után Zac helyét Ilan Rubin vette át, aki ez év elején kivált a csapatból. A megmaradt helyet Miles McPherson vette át, aki súlyos balesetet szenvedett a napokban.

Pár hónapja az együttes énekesnője, Hayley Williams szerzett csúnya nyaki- és háti sérüléseket, majd a hamarosan apai örömök elé néző Jeremy Davis törte el majdnem a lábát, most pedig az ütősök mögött ülő zenészt érte súlyos szerencsétlenség.

Pénteken családi és baráti körben kapcsolódott ki Miles, akinek a pihenője nem éppen úgy sikerült, ahogyan azt eltervezte: az általa vezetett golfkocsi megpördült, és fejjel lefelé végezte a pályán. A felesége és a többiek nem sérültek súlyosan, ám McPherson nem járt szerencsével.

„Mikor a baleset történt, az akkumulátorsav szivárgott, ami a kezemre és a csuklómra folyt, így harmadfokú égési sérüléseket szereztem, ráadásul a kisujjamat is eltörtem” – mondta.

A zenészt napokig kórházban kezelték, majd hazaengedték Nashville-be, ahol otthonában lábadozik. Orvosai szerint nem lehet még megállapítani, hogy a károsodás maradandó-e, hogy kihathat-e karrierjére. Sajnos az arca és a lábai is megégtek.

„Az egészségügyi állapotom miatt sajnos se a családommal lenni, se dolgozni nem tudok, és ez nagyon frusztráló. Ez nem úgy működik, hogy beszólok az irodába, és egyből kapok egy másik állást” – mesélte Miles, akinek a biztosítója fedezi a kiadások nagy részét.

A család egyik barátja létehozott egy szervezetet, aminek segítségével több mint egymillió forintnyi adományt gyűjtöttek össze kevesebb, mint 18 óra alatt!

A Paramore-nak valószínűleg új dobost kell szereznie a hamarosan induló turnéra, hiszen több, mint valószínű, hogy Miles hosszabb ideig ágyhoz lesz kötve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek