Starity

Íme, 10 dolog, ami nélkül nem tud élni Claire Holt

2013. augusztus 19. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csinos vámpírlánya nemrég mesélt a számára tíz legnélkülözhetetlenebb dologról.

hirdetés
Íme, 10 dolog, ami nélkül nem tud élni Claire Holt
Fotó: Jon Kopaloff

Október 3-án indítja útjára a The CW a Vámpírnaplók testvérsorozatát, a The Originalst, melynek főszereplője Joseph Morgan, Phoebe Tonkin és Charles Michael Davis mellett Claire Holt is, akivel nemrég az Interview magazin egyik riportere ült le beszélgetni és az interjú során kiderült, melyek azok a dolgok, amik nélkül nem tud élni.

Család

Nem túl meglepő módon a tíz nélkülözhetetlen dolog közé családja is beletartozik, hiszen ahogy a legtöbb ember, ő is nagyon közel áll szeretteihez, akik szörnyen hiányoznak neki a forgatások vagy az utazások alatt. „Nagyon nehéz távol lennem a családomtól. Ők a legfontosabbak az életemben, szóval mindig tartok magamnál róluk képeket”

Claire és nővére. Fotó: WhoSay

Turmix

Az úgynevezett zöld turmixok tökéletesek arra, hogy igazán jól kezdjük a napunkat, mivel igazi energiabombák. Jól tudja ezt Claire is, aki minden reggelt úgy kezd, hogy összedobja magának a leg tápanyagdúsabb lötyit, amit csak tud. „Rengeteg energiát ad és ellensúlyozza a sok jó öreg nehéz déli ételt, amit a forgatás alatt Georgiában eszünk – vagy legalábbis ezt mesélem be magamnak” – mesélte a csodaturmixszal kapcsolatban.

Egyedüllét

Mint mindenkinek, Claire-nek is szüksége van egy kis magányra, így minden nap elvonul egy kis időre az emberek és a nyüzsgés elől, hogy magára koncentrálhasson és enélkül bizony nehezen bírná ki a folytonos zsongást. „Számomra úgy a legkönnyebb feltöltődni, ha egyedül vagyok. Bár a napjaim nagy részében emberek vesznek körül a forgatásokon, mindig próbálok keresni egy csendes helyet, ahol le tudok ülni magammal és összeszedni a gondolataimat minden nap. Ez segít, hogy összeszedett maradjak”

Sorozatok, filmek

Sokakhoz hasonlóan Claire is imádja a sorozatokat és filmeket, de érdekes módon inkább a dokumentumfilmeket preferálja, két kedvenc sorozata pedig a House of Cards és az Orange is the New Black. „Teljesen megszállottja lettem a Netflix saját műsorainak. A kedvenc sorozataim a House of Cards és az Orange is the New Black, de ugyanakkor szeretem, hogy bármikor hozzájuthatok a csodálatos film- és sorozatgyűjteményükhöz és néhány igazán tanulságos dokumentumfilmhez is”

Fotó: Netflix

Nagy és kényelmes ágy

Egy színésznek, aki folyton utazik a forgatások miatt és sokszor éjt nappallá téve ácsorog a kamerák előtt minden vágya egy hatalmas, pihe-puha ágyikó. Claire sincs ezzel másként, hiszen a Vámpírnaplókat és a The Originalst is többnyire éjszakába nyúlva forgatják, így kész felüdülés számára, amikor végre belehuppanhat az ágyába. „Az egyik legjobb dolog amikor visszamegyek Los Angelesbe, hogy belemászhatok a nagy, kényelmes ágyamba. Teljesen el tudja nyelni az embert és annyira puha. Mindig úgy alszok, mint egy szikla”

Futás

Claire számára fontos az egészséges életmód, ezt pedig a zöld turmixszal már bizonyította is, de ezen kívül másik szenvedélye a futás. „Semmi sem tisztítja ki a fejemet jobban és tolja félre a gondokat, mint egy kiadós futás. Imádom, hogy bármikor felpattanhatok és elindulhatok, amikor érzem a késztetést. A futás az én mentsváram és a drogom” – árulta el Claire, aki nemrég egyébként a Nautica Malibu triatlonon is versenybe szállt.

Fotó: Christopher Polk/WireImage

Skype

Mivel rengeteg időt tölt távol a családjától és Ausztráliában élő barátaitól nem tudna a Skype nélkül élni. „Komolyan a világ egyik legjobb és legnagyobb találmánya. Szinte mindennap használom, hogy tartani tudjam a kapcsolatot az emberekkel, akikkel törődöm, amikor távol vagyok a forgatások miatt. Sokkal elviselhetőbbé teszi a távolságot és tényleg úgy érzem, hogy egy szobában vagyok a szeretteimmel”

Kávé

Mint ahogy a legtöbb színésznél, vagy akár hétköznapi embereknél, Claire számára is elképzelhetetlen akár egyetlen nap is kávé nélkül, főleg az éjszakai forgatások alkalmával. „Jéghideg, vagy gazdag és forró, mindegy, de nem tudok végig csinálni egyetlen napot sem nélküle. Alig várom, hogy megigyam reggel és éjszakánként is megkaparintsak egy csészével a hosszú forgatásokon. Ez a kedvenc rítusom”

Zene

A színészkedés mellett Claire zongorázni is tud, így a zene kivételes szerepet tölt be életében. „A zene az egyik legnagyobb szenvedélyem. Eklektikus ízlésem van és bármit meghallgatok. Egyébként tudok zongorázni is és ez nagy örömöt okoz nekem. Nincs annál jobb érzés, mint amikor a zongora hangja visszhangzik a lakásban”

Naptej

Mivel Ausztráliában, Brisbane-ben nőtt fel és napjai nagy részét a tengerparton töltötte, elengedhetetlenné vált számára a megfelelő védekezés a nap káros sugarai ellen. „Szeretek a szabadban lenni. Órákat tudnék eltölteni az óceánban vagy sétálni a parton. A naptej fontossága pedig már kiskoromban belém égett, így mindig védem a bőrömet a napsugaraktól”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek