Starity

Durva! Galandférget nyelt le a nő, mert fogyni akart

2013. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt gondolnánk, hogy manapság már nincs olyan dolog, ami ne borzasztana el minket, pedig a következő történet egyenesen betegesnek titulálható.

hirdetés
Durva! Galandférget nyelt le a nő, mert fogyni akart

Egy Iowában élő nő ellátogatott az orvosához, ugyanis nagyon szeretett volna megszabadulni a fölösleges kilóitól, azonban már annyiféle módszert kipróbált, hogy végül már semmi ötlete nem maradt. A hölgy elárulta az doktorának, Dr. Patricia Quinlisknek, hogy rendelt az interneten egy galandférget és miután megérkezett a szállítmány, le is nyelte.

„Egy galandféreg lenyelése nagyon kockázatos, nemkívánt mellékhatások és ritkább esetben halált is okozhat” – nyilatkozta a doktornő, aki, miután értesült páciense állapotáról, azonnal felírt neki egy féregirtó gyógyszert.

Nehéz elképzelni, de manapság már egyre elterjedtebb a galandféreg-diéta, amelynek az a lényege, hogy a fogyókúrázó személy lenyeli ezt a veszélyes állatot és a kártevő helyette is elfogyasztja az ételt. A féreg miatt olyan tünetek jelentkezhetnek, mint étvágytalanság, gyomorrontás, hasi fájdalom és nem utolsó sorban fogyás.

„Egy ilyen féreg akár 9 méter hosszúra is megnőhet a szervezetben. Képes bejutni a bélbe és ott növekszik. Ritka, de megesett már, hogy epe-, vagy hasnyálmirigycsatornában is előfordult” – mondta Dr. Patricia Quinlisk, majd ezután hozzátette: „El nem tudom képzelni, hogy egy ilyen ostoba és veszélyes dolgot valaki szándékosan tenne meg.”

Susan Yager, diétaszakember a következőt nyilatkozta a bizarr esettel kapcsolatban: „Manapság az emberek mindent kipróbálnak a fogyás érdekében, bár azt kétlem, hogy ez a módszer valaha is el fog terjedni széles körben.” Elisa Zied pedig úgy véli, hogy a mai világban az emberek képesek lennének feláldozni a saját egészségüket annak érdekében, hogy vékonyak legyenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek