Starity

Tömeges letartóztatás Eminem dublini koncertjén

2013. augusztus 19. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint ötven embert tartóztattak le Eminem dublini koncertjén, amelyre a híres Slane-kastélyban került sor augusztus 17-én.

hirdetés
Tömeges letartóztatás Eminem dublini koncertjén

Huszonkét embert a rend megzavarásáért tartóztattak le, harmincötöt pedig kisebb kábítószeres vétségért. Öt olyan esetet jelentettek, amikor verekedés tört ki, egy rajongót pedig azért zártak be, mert kábítószer befolyása alatt vezetett.

Ennek ellenére a helyi rendőrség megerősítette, hogy a közel 80 ezres tömeg rendesen viselkedett a fellépés alatt. A rendre 500 helyi biztonsági ember és 750 rendőrtiszt ügyelt.

Az amerikai rapper legújabb, augusztus 14-én megjelent vadonatúj dalával, a Survivallel nyitotta a koncertjét, amelyet 28 másik sláger követett, köztük a My Name Is, Love The Way You Lie, Without Me, The Real Slim Shady és Stan – és a fellépést a Lose Yourself zárta.

Eminem legközelebb augusztus 20-án áll színpadra, a glasgow-i Bellahouston Parkban, majd augusztus 24-én és 25-én a readingi és a leedsi fesztiválon lép fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek