Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. augusztus 19. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten inkább a fekete és fehér ruhák voltak a nyerők, de előfordultak piros színben pompázó darabok is.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Múlt héten is szebbnél szebb ruhákkal kápráztattak el minket kedvenc sztárjaink, hiszen a hét folyamán is rengeteg premier és bulii zajlott le, beleértve az Instyle Summer Soiree partit is. Lássuk hát a legstílusosabb sztárokat!

Ahna O'Reilley

Ahna ebben a csodálatos fekete-fehér Christian Dior-ruhában jelent meg szerdán, Kaliforniában a Jobs premierjén. A ruhához illő szürke Stuart Weitzman-szandált választott, kiegészítőnek pedig Neil Lane-ékszereket és Dior-minitáskát.

Lily Collins

Collins kisasszony megint nem nyúlt mellé a vörös szőnyegen, ugyanis egy hosszú ujjú, földig érő 2013-as őszi Houghton-ruhában jelent meg a Végzet ereklyéi: Csontváros, torontói premierjén csütörtökön. Kiegészítőknek némi ezüst fülbevalót és gyűrűt választott.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria részt vett a Telemundo Premius Tu Mundo partiján Floridában csütörtök este. A latin szépség egy figyelemfelkeltő flitteres Emilio Pucci-ruhában jelent meg, melynek hátulsó része merészen kivágott. Ruhájához egy hegyes orrú fekete Christian Louboutin-cipőt párosított.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston egy igazán fiatalos szettben jelent meg új filmjének, a Családi üzelmeknek berlini premierjén. A gyönyörű színésznő egy fekete Alexander McQueen-ruhát öltött magára, melynek alja szoknyában végződik. A hatást egy bőrfűzőszerű övvel és egy krokodilbőr Grivenchy-táskával tetézte.

Katy Perry

Az énekesnő megjelent az Elvis Duran Z100 Morning Show-ban, hogy promotálják hamarosan megjelenő új albumát, a Prismet. Katy egy csodás piros, bársony Lucca Couture-ruhában jelent meg, ami alól kikandikált egy bőr melltartó. A ruháját feldobta egy medalion övvel, egy motoros csizmával és egy necc harisnyával.

Katie Cassidy

Az Arrow és a Gossip Girl sztárja is jelent volt a 2013-as Instyle Summer Soiree partin, ahol egy szexi fekete, hosszú ujjú Versache-ruhát viselt a 2013-as kollekcióból. A dresszen látható kiegészítésként két darab biztosítótű is a mellkasi részen, szintén ilyen stílusú fekete fémes táskát választott, lábbelinek pedig egy Christian Louboutin-magassarkút.

Minka Kelly

Minka Kelly egy ragyogó, piros Dolce & Gabbana-ruhában jelent meg a The Butler Los Angeles-i premierjén hétfőn. A ruhához egy mélyvörös Christian Louboutin-cipőt választott, kiegészítőnek néhány aranygyűrűt és egy karkötőt választott.

Bella Thorne

Bella Thorne pénteken csatlakozott a 28. Imagen Awardson felvonuló sztárhadhoz egy vállnélküli, fekete Olima-ruhában. A fiatal színésznő Prada-szandált, háromszínű Pierre Jardy-táskát, Rolex-nyakláncot, Unearthen-karkötőt, valamint Le Vian-gyűrűt és fülbevalót viselt.

Taylor Schilling

A 29 éves színésznő felpezsdítette a hangulatot kedden ebben a Roksanda Ilincic-miniruhában a Hollywood Foreign Press Association’s 2013 Installation Luncheon-on. Az élénk korallszínű dresszhez színben passzoló Sophia Webster-magassarkút húzott, azonban kék Edie Parker-retiküljével szerencsére kikerülte az egyhangúságot.

Ashley Tisdale

A friss menyasszony az InStyle partiján tett jelenést szerdán és ő is vitt egy kis színt a felhozatalba, hiszen ez a neonszínekben pompázó ujjatlan Clover Canyon-mini minden szemet rászegezett. Plusz pont jár kék fülbevalója mellé pasztell lábbelijéért is, hiszen egy fekete vagy éppen fehér darab már nem mutatna ilyen jól a ruha mellett.

Shenae Grimes

A 90210 sztárja, Shenae Grimes is megjelent a 2013-as Instyle Summer Soiree partin, ahol egy fekete-fehér csíkos blézerben és egy hozzáillő fekete bőrnadrágban jelent meg. Kiegészítőnek egy fekete bokacsizmát és egy válltáskát választott, ami az egész megjelenést még elegánsabbá tette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek