Starity

Heidi Klum: „Gwen Stefani a divatikonom”

2013. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkinek megvan a maga saját ikonja, Heidi Klum pedig Gwen Stefanit tartja annak. Elmondása szerint a japános stílusa és merész öltözködése inspirálja őt.

hirdetés
Heidi Klum: „Gwen Stefani a divatikonom”

Heidi Klum mindig is sikeres volt szakmájában, hiszen több címlapon szerepelt már és számtalan kifutón is végig sétált, mégis elmondta, hogy ikonja nem más mint, Gwen Stefani. Heidi elmondása szerint, Gwen merész öltözködése és japános stílusa inspirálja őt.

„Imádom Gwent, a merész és vakmerő stílusát, és mikor a kettőt keveri, akkor elképesztő az eredménye” – mesélte az America’s Got Talent zsűritagja, aki azt is megosztotta a Life & Style magazinnal, hogy nem tud élni a Louboutin magassarkú cipellői nélkül. „Nem létezem és nem is akarok létezni az én Louboutin-cipőim nélkül. Mindig azt mondogatom, hogy a magasabb a jobb. Vagy amikor éppen nem azokat hordom, akkor elmaradhatatlan nálam a New Balance tornacipő, a saját HKNB kollekciómból” – mesélte büszkén a német szupermodell.

De nem Heidi az egyetlen olyan népszerű ember, aki oda meg vissza van Gwen vakmerő stílusáért, hiszen nemrég Rita Ora is hangot adott rajongásának, és elmondta, hogy szerinte Stefani stílusa a legelképesztőbb és legmerészebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek