Starity

Teen Wolf: „Most már alfa vagyok!”

2013. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma hajnalban hivatalosan is lezajlott a Teen Wolf harmadik évadának a fináléja, ami nagy meglepetéseket tartalmazott!

hirdetés
Teen Wolf: „Most már alfa vagyok!”

Az Egyesült Államokban magyar idő szerint hajnali 4 órakor zajlott le a Teen Wolf harmadik évad első részénak az évadzárója, ami nagy meglepetéseket tartalmazott a rajongó számára.

Azonban nem ment minden zökkenőmentesen, hiszen valaki kiszivárogtatta az iTunesra a finálét, még előző hét csütörtökén, amihez a sorozatkészitő Jeff Davis is hozzáfűzött pár gondolatot: „Őszintén szólva nem tudom, hogy kerülhetett fel idő előtt az iTunesra a videó, de nagyon mérgesek vagyunk emiatt — írta a Teen Wolf oldalára. — Kérjük, aki látta is a részt, ha lehetséges, nézze meg a tévében újra, hiszen ha nem lesz elég nézettség, lehúzhatjuk a rolót, és kedden szörnyű hirekkel kell hazaküldenünk ezt a nagyszerű csapatot. Nagyon megköszönjük, ha ezt megteszitek, hiszen a show nektek van, nektek köszönhetünk mindent, szeretlek titeket: Jeff.”

Az MTV-nek azonban nem volt gondja a nézettségekkel, elegendő nézőt csalogatott a képernyők elé.

Scott végül igazi alfa lett, aminek biztos rajongók százai örülnek. Deucalion visszakapta a látását Jennifernek (a darachnak) köszönhetően, bár ő maga el is tűnt az epizód végén. Derek ugyan béta maradt, de örül, hiszen Corát megmenthette. Az ikrek megmaradtak a sorozatban, viszont veszteség is volt: Kali meghalt.

Az új évadra a rajongóknak öt hónapot kell várniuk, hiszen a sorozat január 6-án tér majd csak vissza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek