Starity

Kanye West őszintén mesél Kim Kardashianról

2013. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Kanye West őrülten szerelmes Kim Kardashianba, pedig a realitysztár már harmadjára készül férjhez menni. Kanye most a mama, Kris Jenner beszélgetős műsorában beszélt az életükről és Northról, kislányáról.

hirdetés
Kanye West őszintén mesél Kim Kardashianról

Kim Kardashian olyan sportsztárokkal házasodott össze, mint az amerikai focista Reggie Bush és Kris Humphries kosárlabdázó – ám úgy néz ki, a szépség most megtalálta az igazit Kanye West személyében, akivel 17 éves kora óta jó barátok.

Kanye West a talkshow/ban bevallotta,hogy már régóta vágyott Kimre, szinte a barátságuk kezdete óta – ám a lány mindig foglalt volt. A rapper viccesen hozzátette, hogy már azon is gondolkodott, hogy pályát módosít, s ő is focistának áll, hátha így Kim észreveszi őt.

Kanye szerint fokozatosan alakult ki köztük a szerelem, ám mikor az megtörtént, szinte egyből elhatározták, hogy mielőbb családot szeretnének alapítani.


A műsor augusztus 23-án kerül fel Kris Jenner Youtube-csatornájára

Kanye és az 57 éves Kris Jenner kapcsolata sem volt mindig felhőtlen, ám ma már nagyon jó viszonyt ápolnak, s a rapper elfogadta Kim édesanyjának meghívását a beszélgetős műsorba.

Az adást hétfőn vették fel Kaliforniában, s szerdán vetítik a tévécsatornák. A YouTube-on bárki megtekintheti az adást péntektől a KrisJenner csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek