Starity

Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — III. rész

2013. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nadrág, egy dzseki, egy napszemüveg vagy akár egy hétköznapi póló: a sztároknak is vannak kedvenc gönceik, melyeket legszívesebben akár minden nap hordanának. Cikkünkben ezúttal 12 sztár ruhatárát vesszük górcső alá.

hirdetés
Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — III. rész

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja imádja fekete dzsekijét, melyet legtöbbször farmernadrággal és óriási napszemüvegekkel hord. A Balenciaga-bőrkabátját utazáshoz, forgatáshoz és utcai sétákhoz is szívesen magára kapja. Egy biztos: a nyakát mindig védi valami. Vagy egy óriási sál, vagy egy meleg garbó.

Miley Cyrus

A zeneiparba visszatért színész-énekesnő 2010 és 2011 között rengetegszer húzta fel magára ezt a bárhol beszerezhető, szakadt, koptatott farmert. Legtöbbször egy sima, egyszínű pólót vett fel mellé, ha utcára lépett benne.

Adam Lambert

A tehetséges énekest hamarosan újra viszontláthatjuk a tévék képernyőin, hiszen szerepet kapott a Glee-ben Demi Lovato oldalán. Nem lepődnénk meg, ha ott is a magyar rajongóktól és az AdamFans csapatától kapott Pécsi Kesztyűben alkotna, hiszen az ajándék moszkvai átadása óta alig látjuk őt a kézre húzható ruhadarab nélkül, melyet a We Are Glamily turné, valamint számos rajongói találkozó alatt sem tudott lehúzni magáról.

Kat Von D

Kedvenc tetoválóművészünk nem panaszkodhat alakjára, és ezzel ő is tisztában van. Imádja a latexnadrágját, melyet télen-nyáron hatalmas napszemüvegekkel és furcsa csizmákkal hord. Talán már rá is olvadt a naci.

Christina Aguilera

Akárcsak Jennifer, Xtina is oda és vissza van a bőrdzsekikért. A The Voice ítészének hajhossza arról árulkodik, hogy a képeken látható darabot bizony évek óta hordja: utcai sétákhoz, interjúkhoz, fellépésekhez és forgatásokhoz is szívesen magára kapja kedvenc fekete kabátját.

Hayley Williams

A Paramore vörös hajú énekesnője sem rest többször felvenni egy ruhadarabot. A Ramones-póló 2011-ben bukkant fel a Vans Warped Tour zenei fesztiválon, majd azóta visszatérő vendég a képeken.

Viselte már kirándulásokon, fotózásokon, a rajongókkal való találkozások alkalmával, és már pizsamaként is használta kedvenc bandája felsőjét. Legutóbb pár hete szúrt szemet a dél-amerikai koncerten. Leginkább felemás színű farmerrel hordta.

Chris Pine

A Star Trek jóképű Kirk kapitányának is megvannak kedvenc ruhadarabjai, szívesen hord egyszerű, egyszínű, többnyire fehér, kigombolható pólókat, de amit leggyakrabban visel, az egy bézs színű, gombos kardigán, amely több mint öt éve a szekrényében kuksol.

Egy egyszerű farmer, póló és egy kötött pulcsi vagy kardigán, és máris öltözhetsz úgy, mint kedvenc világsztárod – Chris visszafogott stílusáról híres, ha leugrik a közértbe vagy a könyvesboltba, nem Dolce&Gabbana-göncöket húz magára, nem riad el a secondhand cuccoktól sem.

James McAvoy

Kedvenc skót színészünket talán fel sem ismernéd az utcán, olykor óriási pufikabátokban mutatkozik, de mindig gondoskodik arról, hogy ne tűnjön ki a tömegből. Akárcsak bárki más, ő is a farmer–póló kombinációt részesíti előnyben, legtöbbször ezt a sötétszürke dzsekit húzza magára, kedvenc napszemüvegét, és már indul is!

Nemcsak a mindennapos teendői során viseli, többször hordta akkor is, ha tévéműsorba volt jelenése (1. fotó).

Keira Knightley

A brit színésznő, aki olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint A Karib-tenger kalózai vagy a Vágy és vezeklés, mindenféle stílust kipróbált már, mára pedig igazi divatikonnak számít.

2005 körül lezseren, három évvel később elegánsan öltözködött, manapság leginkább farmeroverálokat hord. Ennek ellenére kedvenc ruhadarabjainak egyike az alábbi kockás kabát, amelyből kék–szürke és szürke–fekete színű is megtalálható a ruhatárában.

Eva Mendes

A Randiguru és a Túl a fenyvesen sztárja híres különc stílusáról, imádja az állatmintás rucikat, szeptemberben pedig saját kollekciója is megjelenik! A mindennapokban úgy öltözködik, mint bárki más: ha nem maxiruhát húz, akkor beéri a farmer–póló szettel, az egyik kedvenc darabja azonban ez a piros nadrág.

Anna Kendrick

Az Alkonyat és a Tökéletes hang sztárjának kedvenc kabátját mi is kölcsönvennénk, egyszerűen imádjuk! Ha repülővel utazik, ha csak a kávéért ugrik le, de ha egy tévéshow-ra indul, akkor is ezt húzza fel, és nem is csodálkozunk, miért: szinte bármilyen eseményre viselhető, egyszerű, de elegáns!

Vanessa Hudgens

A High School Musicallel ismerté vált színésznő a vörös szőnyegen mindig kifogástalan és divatos öltözékben jelenik meg, a hétköznapokon viszont a laza és kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Egyik kedvenc ruhadarabja ez a sötétszürke leggings, amiben már számtalan alkalommal kapták lencsevégre például edzésre menet, vagy éppen vásárlás közben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek