Starity

Afrikai gyerekekkel ünnepelte születésnapját Demi Lovato

2013. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato ígéretéhez híven születésnapján Afrikába utazott, hogy az ott lévő szegény embereken segítsen.

hirdetés
Afrikai gyerekekkel ünnepelte születésnapját Demi Lovato

Demi Lovato augusztus 20-án töltötte be 21. életévét és ígéretéhez híven Afrikában, azon belül is Kenyában ünnepelte születésnapját – erről már korábban is mesélt: "A legjobb módja egy születésnap megünneplésének, hogy valamit vissza is adjunk és ne csak kapjunk.”

Ezenkívül egy nemrégiben adott interjúban elmondta, hogy nem kér nagy ajándékokat, csupán szeretteivel szeretne lenni és pihenni – és ezt meg is kapta. Volt disney-s barátaival ellentétben ő nem csapott egy hétig tartó, alkohollal teli partit, sőt eddigi értesülések szerint még tortája sem volt.

Az Afrikában tett látogatásáról rengeteg kép készült, a Twitteren trend is indult, de nemcsak a rajongók, hanem a sztárok is felköszöntötték és jókívánságaikkal árasztották el a Heart Attack énekesnőjét – a Jonas tesók, volt mentoráltjai, Wilmer Valderrama, Zendaya és Bella Thorne, Tanya Rad, Kevin McHale, Cher Lloyd, Daniella Jonas, Christina Perri és a Fifth Harmony is felköszöntötte őt, akik videoüzenetet is küldtek Deminek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek