Starity

A leggazdagabb modellek listája: 2013

2013. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak örök befutók, ám új meglepetésekkel is gazdagodott a lista... Sok nagy név lemaradt a Top 10-be kerültekről, de olyan sztármodellek is akadnak, akiknek ügynöksége idén nem volt hajlandó nyilatkozni a bevételeikről.

hirdetés
A leggazdagabb modellek listája: 2013

Gisele Bündchen – 42 millió dollár

Bár a 32 éves brazil szupermodell idén „kevesebbet” keresett, mint tavaly, azért még mindig jó pár zsíros szerződést tudhat a magáénak. Újból a H&M arca lett, Rihanna helyett ő reklámozza a Chanel-napszemüvegeket és David Yurma-ékszereit – egyéni vállalkozásairól, cipőkollekciójáról és üzleteiről nem is beszélve. Férjével,Tom Bradyvel két gyermeket nevelnek.

Miranda Kerr – 7,2 millió dollár

Az ausztrál szépség 2007-ben vált Victoria's Secret-Angyallá, s idén távozott a márkától, ám nem sokat pihen mostanság. Márkáját, a kora Organicsot népszerűsíti, miközben a Mango arcaként láthatjuk világszerte. Orlando Bloom barátnője, egy fiuk van, Flynn.

Adriana Lima – 6 millió dollár

Bár a brazil szépség már 1996 óta dolgozik a Victoria's Secretnek, 2000-ben választtották angyalnak – mintegy 13 éve! Ezzel ő lett a minden idők legsikeresebb Victoria's Secret-modellje, s ez a fizetésén is látszik. Két kisgyermeket nevel együtt párjával, Marko Jarickal.

Kate Moss – 5,7 millió dollár

Bár a 39 éves brit modell csupán 172 cm-rel büszkélkedik – nagyon alacsony a manökenen körében, még mindig az egyik legsikeresebbnek számít. 20 éve a pályán van, s a divatmagazinok címlapjáról így sem szabadul. A Rimmel kozmetikai márka arca, s a Versace és a Liu Jo kampányaiban is láthatjuk.

Liu Wen – 4,3 millió dollár

Liu Kína és az ázsiai térség legnépszerűbb és legsikeresebb modellje, ő volt az első aki Victoria's Secret-modellként léphetett fel ázsiai lány létére, s megannyi márka arcaként is láthatjuk. Találkozhatunk arcával az Estéa Lauder-üzletekben, de a H&M promóanyagain is sokat látni.

Hilary Rhoda – 4 millió dollár

A klasszikus szépségű lány az Estée Lauder és a Nike arca, ám a Victoria's Secret is gyakran alkalmazza. A 26 éves szépség jelenleg egyedül él édesanyjával, aki egyébként a menedzsere is.

Carolyn Murphy – 3,6 millió dollár

Kétségtelen, hogy a 40 életévébe lépő Carolyn a legidősebb a modellek között, ám nem meglepő, hogy a listán szerepel. 17 éves kora óta modellkedik, s olyan divattervezőknek, fotósoknak a múzsája volt, mint Karl Lagerfeld, Helmut Newton és Mario Testino. Az Estée Lauder arca.

Joan Smalls – 3,5 millió dollár

A modell először szerepel a Forbes e listáján, ám várható volt a megjelenése, hiszen évek óta a top 3 legkeresettebb modell közé tartozik. 2010-ben fedezték fel, három év alatt szinte minden nagy divatház kifutóján és reklámkampányában láthattuk. Természetesen a Victoria's Secret modellje.

Candice Swanepoel – 3,3 millió dollár

A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy bolhapiacon, 2009 óta a Victoria's Secret Angyala. Hét éve párkapcsolatban él kedvesével, a brazil Hermann Nicolival.

Lara Stone – 3,2 millió dollár

A holland modellnek májusban született meg gyermeke, ám még így is rengeteg bevételre tett szert. 2010-ben fedezte fel a Calvin Klein, azóta a márka arca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek