Starity

Kiadta új EP-jét a The Nearly Deads

2013. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 20-án mutatta be a banda a Survival Guide címet viselő EP-t. A vélemények megoszlanak.

hirdetés
Kiadta új EP-jét a The Nearly Deads

Augusztus 20-án debütált a Survival Guide, amin megtalálható a Never Look Back eredeti és áthangszerelt változata, valamint a Fact and Friction, a Reasons, a Brave és a Changeover is.

Hat teljesen új dalt harangozott be a rockbanda, pedig a lemezen található számokból három már két éve ismert. Sőt, az előző, önmagukról elnevezett EP-n ki is adták őket.

Az amerikai együttes a Never Look Backnek köszönheti hírnevét, melynek videoklipjét már több millióan töltötték le a YouTube-ról. A dalt megjelentették az első középlemezen is, és most az újon is helyet kapott a lassú változat mellett. A rajongók véleményei megoszlanak.

A dal ingyenesen letölthető a We Are Rock And Roll oldaláról.

A csapat egyébként a rajongókkal együtt ünnepelt: ingyenes lemezhallgató-parti keretein belül tomboltak a fanatikusokkal a nemrég megjelent kislemez dallamaira és a többi dalra. A srácok több új dalt is ígértek a következő hónapokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek