Starity

A Teen Wolf stábja rendkívül hálás a rajongóknak

2013. augusztus 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég ért véget a Teen Wolf harmadik évadának első fele, azonban a színészek nem győznek hálálkodni rajongóiknak.

hirdetés
A Teen Wolf stábja rendkívül hálás a rajongóknak

A nagy sikerű Teen Wolf sorozat harmadik évadának utolsó epizódja rengeteg meglepetést tartogatott a rajongók számára. A következő rész azonban messze van: egész pontosan január 6-áig kell várnunk, akkor startol ugyanis az évad második fele. Azonban a színészgárda és a készítők meglepődtek, mikor kiderült, hogy valaki kiszivárogtatta az utolsó részt, ám félelmük alaptalan volt, hiszen a rajongók így is megnézték az utolsó részt.

A színészek a Twitteren fejezték ki, mennyire boldogok, és büszkék hűséges rajongóikra. Crystal Reed a következőt írta ki Twitterre: „Csak el akartam mondani, hogy mennyire szeretem a rajongóinkat!”

Dylan O’Brien sem feledkezett meg rajongóiról: „Srácok, ti vagyok a legjobb rajongók, amiket egy sztár csak kívánhat.”

A Carver ikrek, akik nemrég meghódították a Bello magazint, a következőt írták: „Köszönöm, hogy ilyen csodás rajongók vagytok! Hatalmas öröm és boldogság, hogy találkozhattam néhányótokkal!” – írta Max, majd bátyja, Charlie a következőket tweetelte: „Köszi, Teen Wolf-rajongók! Dolgozni a műsoron egy fénypont az életemben! És ti teszitek jobbá!”

Ne feledjétek: január 6-án visszatér a Teen Wolf harmadik évada új szereplőkkel és még több izgalommal!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek