Starity

Meryem Uzerli négy hónapos terhes

2013. augusztus 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ayşe Arman török újságírónő a hétvégén Berlinbe utazott, ahol egy napot Meryemmel töltött – legnagyobb meglepetésére kiderült: a színésznő várandós.

hirdetés
Meryem Uzerli négy hónapos terhes

Mindenki úgy tudta, hogy a színésznő csak mentális kimerültség miatt utazott vissza családjához Németországba, ám Ayse Arman török újságírónő által kiderült, hogy Meryem valójában négy hónapja gyermeket hord szíve alatt.

„24 órát töltöttem vele szombaton Berlinben. Beszélt a három évről, amit a Szulejmán miatt Törökországban töltött. Beszélt a betegségéről. Próbál erős maradni. A haját levágatta, ami miatt egyszerre boldog és szomorú. (Ez volt az oka, hogy a rajongóinak megosztott képeken mindig takarta a haját, vagy törölköző vagy kapucni volt rajta) Aztán bombaként jött a hír, hogy Meryem 4 hónapos terhes”számolt be Ayse.

Meryem egyedülálló anyaként fogja felnevelni a gyermekét, az újságíró pedig biztosított mindenkit arról, hogy hamarosan részletesen is beszámol mindenről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek