Starity

Bőrdzseki: így viselik a sztárok

2013. augusztus 22. 14:02   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bőrdzsekit a rockzenészek hozták divatba még a múlt században, és ezt a vagány ruhadarabot még mindig szívesen ölti magára mindenki. A sztárok sincsenek ezzel másképp, cikkünkben bemutatjuk, kik azok, akik a legstílusosabban viselik.

hirdetés
Bőrdzseki: így viselik a sztárok

Janel Parrish

A Pretty Little Liars sztárja egyszerű, mégis nagyszerű szettet mutatott nekünk. Az összeállítás fénypontja az élénk, kékszínű bőrkabát, amit egyszerű fehér pólóval, bőrhatású cicanadrággal és elegáns magas sarkúval egészített ki.

Kelly Osbourne

Ozzy Osbourne lánya nem a nádszálvékony lányok táborát erősíti, ám legtöbbször eltalálja, mi áll jól neki.

Kelly örökölte apja punkos stílusát, és ez ebben a szettben is megmutatkozik. A fekete-fehér színvilágú összeállításban a bőrdzsekit kiegészítőként, a vállára terítve viseli.

Hayden Panettiere

A gyönyörű színésznő egy elegáns összeállítást dobott fel egy bőrkabáttal. Bár a szett dzseki nélkül is varázslatos, a kabáttal kiegészítve vagány hatást kölcsönöz a visszafogott ruházatnak.

Emma Watson

A Harry Potter-sorozat csinos színésznője kislányos szettjét dobta fel egy bőrkabáttal. A mintás szoknya és ing, illetve a korallszínű táska vidám hatást kölcsönöz a fiatal sztárnak, ám a kabáttal egyáltalán nem lőtt mellé: sőt igazán csajos hatást ért el!

Katy Perry

Az extravagáns énekesnő haja éppen kék színben pompázott, amikor a fotósok ebben a szettben lencsevégre kapták. A hajszíne megegyezik a felsőjével, és a kék színt feketével párosította. Nagyon jó választás volt, hiszen extrém stílusát megcsillogtathatta ebben az összeállításban.

Emma Roberts

A mostanában botrányairól híres színésznő brilliánsan öltözködik, és ezt ebben az összeállításban is megmutatta. A stílusos, bézs színű bőrkabátot kék táskával és sötét farmernadrággal kombinálta, lábbeliként pedig egy sötétbarna bokacsizmát húzott.

Pixie Lott

A csinos énekesnő tavaly januárban mutatkozott ebben a ruha-összeállításban, és a szőkeség láttán elfeledkeztünk arról, hogy tél van. Vidám szettjének fő színe a fekete, egy cseppnyi rózsaszínnel és sárgával bolondítva.

Troian Bellisario

A Pretty Little Liars által hírnévre szert tett színésznő bebizonyította, hogy ékszerek nélkül is lehet feltűnő valaki. A csillogó-villogó ruhát csak egy bőrdzsekivel és magas sarkúval kombinálta, mégis elérte a kívánt hatást: mindenkinek Troianra szegeződött a tekintete.

Pippa Middleton

Kate Middleton húga is igazi divatikon, csakúgy, mint nővére. Most egy ideális öltözetet választott a városban sétáláshoz, ugyanis az elegáns szettet balerinacipővel kombinálta. Az őzbarna kabát pedig ideális választás a kicsit hűvösebb időben is.

Anna Kendrick

A Tökéletes hang színésznője visszafogott, krémszínű koktélruháját párosította az éjfekete bőrdzsekivel. Egyszerre elegáns és vagány: így kell ezt csinálni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek