Starity

Forog a Feláldozhatók harmadik része

2013. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég végre megerősítést nyert a The Expendables 3 (A feláldozhatók 3.) hivatalos stáblistája! A film producere, Boaz Anderson tette fel a listát a Facebook-oldalára, remélve, hogy csillapodni fognak a pletykák.

hirdetés
Forog a Feláldozhatók harmadik része

A főszereplők közt tehát ott van Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Jet Li, Randy Couture, Antonio Banderas, Ronda Rousey, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Victor Ortiz és Kellan Lutz is.

Tehát Bruce Willis nem tér vissza, és a pletykákkal ellentétben sem Jackie Chan, sem Milla Jovovich, sem Nicolas Cage nem vesz részt a filmben.

A forgatás ezen a héten már megkezdődött és a The Expendables 3. jövőre, 2014. augusztus 5-én kerül a mozikba.

Terry Crews a Facebook-oldalára töltött fel néhány fotót, amelyen a kollégáival látható a forgatások szünetében, köztük Wesley Snipesszal, akiről 2010 decembere óta (amikor bevonult a börtönbe) nem készült fénykép. Szemmel láthatóan a három év börtönbüntetés nem hagyott rajta mélyebb fizikai nyomot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek