Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük II.

2013. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében ezúttal 14 sztárt és kedvenc cipőiket mutatjuk be. Ezúttal többek között Victoria Justice, Hayley Williams, Troian Bellisario, Winona Ryder vagy éppen Vanessa Hudgens favoritjait is megtaláljátok.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük II.

Vanessa Hudgens

Aranytorkú énekes- és színésznőnk, Vanessa Hudgens odavan a krémszínért és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy kedvenc Jeffery Campbel-bokacsizmája is ebben a színben pompázik.

Vanessa öltözékét a már cipővel is eléggé fokozza, nemhogy még a hozzáillő gombos szintén krémszínű kabáttal.

Willow Smith

Úgy tűnik, sokan követik Rihanna példáját, hiszen Willow Smith is egy Converse-darabot választott kedvenc cipőjének.

Szívesen viseli rendezvényeken, családi kiruccanásokon, sőt még baráti sétánál is. Mivel Willow eléggé vadóc lány, természetesen feldobta pár szegeccsel is Conversének kinézetét.

Taylor Momsen

Az énekesnőt ma már mindenki igazi vadóc rockerlányként ismeri, ez pedig öltözködésében, megjelenésében is észrevehető, hiszen kedvenc cipője egy csatos, fekete Stiletto-csizma, ami nem mellesleg magasított talpú: 8 centis sarkával még többet emel Tayloron. Szívesen viseli utcán, rendezvényeken, de még koncerteken is.

Victoria Justice

A V, mint Viktória sztárja nyár elején indult turnézni a Big Time Rushsal, és bár sok cipőben jelent már meg a színpadon, egy mégis nagyon elnyerte tetszését.

Az Aldo Corettától származó magasított sarkú bőrcipő nagyon kényelmes viselet és még Victora magasságán is sokat emel.

Hayley Williams

A Paramore énekesnőjének kedvenc cipője egy fekete Dr. Martens Jadon 8-eyes nevezetű bakancs, aminek egyébként narancssárga változatát is szívesen viseli, főleg koncerteken és egyéb rendezvényeken való fellépéseken.

Carey Mulligan

Carey a papucsok és a topánkák híve, de ugyanúgy szereti a csizmákat és bakancsokat is – nem is csoda, ha férje, a zenész Marcus Mumford rockos stílusát átveszi. Az egyik kedvence ez a sportcipőszerű, fekete lapostalpú, amit legtöbbször akkor visel, ha kilép az utcára.

Jennifer Garner

Jennifer három gyermeket nevel, ennek ellenére stílusára nem lehet panasz: imádja a hosszú szárú csizmákat, az egyik kedvence ez a Rag & Bone-csizma, amiben bevásárolni, de tévéshow-k felvételeire is szívesen eltipeg.

Keira Knightley

A Domino és a Büszkeség és balítélet sztárja 2004 és 2007 között hordta leggyakrabban ezt a barna, hosszú szárú bőrcsizmát, amit nemcsak a mindennapokban viselt egyfolytában, de az egyik fotósorozata során is ezt viselte – külön kérésre! Meg is értjük, miért; egyszerűen túl vagány ahhoz, hogy a szekrényben porosodjon!

Winona Ryder

A Kismenő sztárja nagyon szereti az egyszerű darabokat, ez a fekete bőrcipellő pedig nemcsak akkor praktikus, ha a kávénkért ugrunk le, de akkor is, ha hosszabb utazást teszünk meg.

Eva Mendes

A kubai-amerikai származású színésznő egyenesen él-hal a csizmákért, egyik kedvence ez a Prada-csizma, amely az őszi-téli hónapokban jön a legjobban. Amellett, hogy a reptereken is többször kapták lencsevégre ebben, kutyasétáltatáshoz is tökéletes, ráadásul pasztell- és élénkebb színekhez egyaránt viselhető.

Alyson Hannigan

Az Így jártam anyátokkal sztárja kétgyermekes anyuka lévén a hétköznapokon inkább kényelmes és lapos sarkú cipőket húz fel, hiszen két kislányával és férjével sokszor sétálnak és gyakori vendégeik a parkoknak is, tehát nem is annyira meglepő, hogy sokszor kapták már lencsevégre kedvenc papucsában, ami egyértelműen remek választás az ilyesfajta programokhoz és a bevásárláshoz is.

Kat Graham

A Vámpírnaplók szépséges boszija hírhedt extravagáns stílusáról, ami természetesen cipőin is megmutatkozik, egyik kedvenc darabja pedig ez a korántsem hétköznapi, szürke-fekete fűzős lépő, amit nagyestélyihez és koktélruhához is felvett már az évek során.

Troian Bellisario

A csinos kis hazudozó sorozatbeli énjéhez hasonlóan a való életben is szereti kicsípni magát és imádja az elegáns ruhákat, amikhez elengedhetetlen a magassarkú. Troian kedvence egyértelműen ez az egyszerű, ám annál praktikusabb fekete cipellő, amiben már számtalan alkalommal jelent már meg díjátadókon, sajtótájékoztatókon és egyéb hivatalos eseményeken is.

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala sztárjánál is elmaradhatatlan a vörös szőnyegen a magassarkú, a hétköznapokon azonban az egyszerű, lapos talpú cipőket részesíti előnyben, így egyik kedvenc darabja ez a fekete színű balerina cipő, amit előszeretettel hord bevásárlásnál, vagy barátokkal való séták alkalmával.

Cikksorozatunk előző része:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek