Starity

Palvin Barbara Dél-Koreába látogat

2013. augusztus 22. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már tudjuk, hogy a 30 éves szépség, Miranda Kerr nagy előszeretettel látogatja az ázsiai térséget, hiszen babaarca miatt imádják a koreai lányok, ám hamarosan Palvin Barbara is belekóstolhat a sztárvilágba, ugyanis ő fogja képviselni a L'Orealt mint nagykövet.

hirdetés
Palvin Barbara Dél-Koreába látogat

Palvin Barbara ezen a héten fogja első látogatását tenni Dél-Koreában, hogy a L'Oreal Paris szépségmárkát reklámozza. Külön megtiszteltetés ez a topmodellnek, hiszen olyan szupersztárok közül választották őt ki, mint Eva Longoria, Cheryl Cole, Isabeli Fontana, Doutzen Kroes, Natasha Poly, Beyoncé – és még sorolhatnánk.

Barbi augusztus 26-án fog megérkezni Koreába, s az ázsiai rajongókat ismerve rengeteg paparazzi, illetve Twitter-képre számíthatunk már a reptéri megérkezésétől kezdve.

A 19 éves szépség a legfiatalabb szépségnagykövet a L'Oreal Paris múltjában, történelmet írva ezzel. A híresen szép magyar lány egyébként négy napig marad Ázsiában, ami egyáltalán nem ismeretlen számára, hiszen modellkarrierje kezdetén dolgozott már Kínában és Japánban is.

A L'Oreal egyik képviselője így nyilatkozott Barbiról: Barbara nemcsak gyönyörű arccal rendelkezik, hanem a belső szépsége is csak úgy ragyog. Tökéletes választása volt a L'Orealnak és a márka szlogenjéhez: »L'Oreal, mert megérdemlem«. Úgy hisszük, azzal, hogy őt küldtük Koreába mint a világ egyik szépségikonja, közvetíteni fogja majd a márka üzenetét és eljuttatja azt majd az ázsiai nők körébe is – fejezte be a mondatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek