Starity

Szépségtippeket ad Nina Agdal

2013. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 21 éves Nina Agdal már több éve népszerűsíti a legszexibb fehérnemű- és fürdőruhamárkákat (többek között a Baci Lingerie és a Calzedonia arca is volt már), s most végre megosztja velünk szépségtitkait!

hirdetés
Szépségtippeket ad Nina Agdal

A gyönyörű Nina biztosan tudhat valamit, hiszen a Vanity Fair-afterpartin nagy érdeklődést mutatott iránta Leonardo DiCaprio, ám már Adam Levine is randizgatott a lánnyal. Most végre megosztja velünk, mitől is olyan szép!

A legfontosabb, hogy mindig hidratált a bőre, nem pedig száraz. Szerinte bármilyen fáradt arcot és testet rendbe lehet szedni egy kis testápolóval, hiszen a ragyogó arc szebb mindenféle smink nélkül is!

„Mindig lemosom a sminket magamról... Persze, vannak olyan esték, amikor túl fáradt vagyok és rajtam marad a smink... Ettől a szokásomtól próbálok minél előbb megválni. Az arcomat csupán jéghideg vízzel mosom meg, majd rózsavízzel törlöm át.”

Sok lánynak okoznak gondot a fényképek, a tükör tökéletes képet mutat, míg a kamera torzít. S hogy szerinte ennek mi a titka? „A tökéletes szemöldökvonal! Keretet ad az arcnak, s jobban feldobja a megjelenést, mint bármi! Mindig egy színnel világosabb ceruzát vagy púdert válassz a szemöldököt színezésére, nehogy fáradtnak nézz ki!”

Elmondta továbbá, hogy a legjobb rúzst úgy találhatjuk meg, ha azt a színt válasszuk, amelyik tetszik! A vörös ajkakat inkább estére, bulikra ajánlja, napközben pedig az eredti szájszínhez közelit. A kedvenc dekorkozmetikai márkája a Clinique; édesanyja javasolta először, amikor sminkelni kezdett – azóta imádja!

„A legtöbb hangsúlyt mindig egy bizonyos pontra fókuszálom. Egy jól megfestett szemöldök, egy vörös rúzs, vagy vakító árnyalatú szemek külön-külön jól néznek ki, ám együtt borzalmasan festenek! Mindig maradj természetes! A pasik is ezt szeretik.”

Nina Agdal civilben, a Sports Illustrated Swimsuit 2013-as kiadásának fotózásán – retus nélkül. A képet Twitter-profiljára töltötte fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek