Starity

Kendra Wilkinson: „Hiba volt férjhez mennem”

2013. augusztus 23. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendra Wilkinson, a Playboy Mansion egykori lakója már több, mint négy éve él házasságban, s kisfia hamarosan betölti a harmadik életévét, ám ő mégis válni akar. Férjével állítása szerint már mindent kipróbáltak, még a nyitott házasságot is..

hirdetés
Kendra Wilkinson: „Hiba volt férjhez mennem”

Kendra Wilkinson és sportoló kedvese, Hank Baskett közös realityshow-ja hamarosan startol az egyik amerikai csatornán, a WE TV-n. A Kendra a csúcson című valóságshow bemutatja az egykori Playboy-nyuszi házasságát – majd annak felbomlását.

A műsor bemutató-reklámfilmje is már érdekes meglepetéseket tartogatott a nézőknek: az egyik jelentben Kendra talpig sminkben pózol fürdőruhában egy fotózáson, majd hisztérikus roham tör rá és sírva fakad. Kendra belsőséges beszélgetését is levideózták a pszichológusával, ám a csúcspont még nem érkezett el. Kiderült, hogy a gyönyörű szőkeségnek sztrókja volt, ráadásul egy autóbalesetet is szenvedett...

A trailer végén pedig Kendra azt kiabálja Hanknek, a férjének, hogy válni akar és már a nyitott házasságot sem bírja tovább.

Egy veszekedés után Kendra dühösen a férje helyéhez vágja: „Össze sem kellett volna házasodnunk”. Férje erre azt válaszolta, hogy: „Miért nem élünk csupán együtt? Mint két szingli, akik gyereket nevelnek?” Erre a szőkeség kiborult: „Szóval nyitott házasságot akarsz? Erre vártam egész életemben!” – majd sírva kivonul a kamerák elől.

Meglehetősen érdekes epizódoknak lehetünk hamarosan szemtanúi, ám közel sem biztos, hogy Kendrának ennyire ki kellett volna teregetnie a magánéletét. Nagyanyja máris dühöng az eddig látottak/hallottak alapján, s el sem tudja képzelni, hogyha Kendra és Hank annyira nem érzi egymás mellett jól magát, miért vannak még mindig együtt.

A 2009-es év esküvője egyértelműen Kendráé volt: a Playboy-villában fogadott örök hűséget, szűk családi körben. Tanúja maga Hugh Hefner volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek