Starity

Rajongóival indul hajókázásra a Paramore

2013. augusztus 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley, Taylor és Jeremy lehetőséget adnak fanatikusainak, hogy négy teljes napot együtt tölthessenek imádott sztárjaikkal.

hirdetés
Rajongóival indul hajókázásra a Paramore

A minap jelentette be az együttes, hogy 2014. március 7-én elindítják a Norvég Gyöngy tengerjárót és elutaznak Miamiból a Bahamákra.

A sztárfellépők között ott lesz a leszbikus ikerpár – egyben a banda legjobb barátai –, Tegan és Sara is. Egyelőre csak ez a két név hangzott el, de biztosak lehetünk benne, hogy az együttes tartogat még meglepetéseket.

Azok, akiknek még idejében sikerül jegyet szerezniük, a négynapos luxushajókázás mellett két koncertet is élvezhetnek a Paramore-tól, valamint egy tucat másikat a többi, még nem bejelentett együttestől. A kalandozni vágyók társasjátékozhathak a banda tagjaival, és dedikált fényképet is kapnak, nem mellesleg remek ételeket szolgálnak fel nekik.

Az út ára 650 dollárnál, azaz 145 ezer forintnál kezdődik, ami valljuk be: egy négynapos hajótúrára a kedvenc bandákkal az elfogadható árkategóriába tartozik.

Az srácok egyébként pár napja léptek fel Conan O'Brien show-jában, ahol előadták a Still Into You-t, és a közönség soraiban ülők kaptak 2-2 ingyenjegyet a hamarosan induló, nagyszabású turnéra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek