Starity

Thalía a Sony Latin legsikeresebb előadója

2010. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Forat, a Sony Music Latin projektmenedzsere, aki az énekesnő nagy sikerű akusztikus albuma, a Primera fila egyik producere, a Telehit Newsnak nyilatkozott az album sikeréről és Thalía további zenei terveiről.

hirdetés
Thalía a Sony Latin legsikeresebb előadója

A Sony Music U.S. Latin zenei kiadó A&R-szakembere (projektmenedzsere), Thalía nagy sikerű koncertalbuma, a tavaly decemberben megjelent Primera fila egyik producere a spanyol nyelvű Telehit csatorna hírműsorának nyilatkozott a napokban a lemez sikereiről és újabb terveiről a latin énekesnővel.

„Ez egy hihetetlen projekt. Elég hosszú időnkbe telt a megvalósítása, de az eredmény valami olyasmi lett, amire senki sem számított. Csaknem félmillió eladott példány, amiről azt tudom mondani, hogy történelmi eset; ő az a művész a társaságnál, aki a legtöbb lemezt adta el” – ecsetelte Paul Forat.

„Hihetetlen, nagy meglepetés volt mindenki számára; neki, nekünk, a zeneiparnak...” – tette hozzá.

Paul Forat szintén elmondta, hogy a Primera fila vonalát követve jövőre is terveznek valami hasonlót az énekesnővel, ahol ismét megmutathatja tehetségét: „Természetesen nem még egy »Primera fila« lesz, hanem egy olyan projekt, ahol ő újból meg tudja mutatni rendkívüli énekesi mivoltát, előadóképességét, amit azelőtt talán nem láthattunk, de a Primera fila segített minket abban, hogy megcsináljuk; valami hasonló dolog lesz.”

Azt azonban nem árulta el a producer, hogy új lemezről lesz-e szó, vagy egy koncertsorozatról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek