Starity

Ben Affleck lesz az új Batman

2013. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas amerikai színész és rendező bújik a Denevérember bőrébe a következő, egyelőre még cím nélküli Batman-filmben – jelentette be a Warner Bros.

hirdetés
Ben Affleck lesz az új Batman

A Zack Snyder által rendezett akciófilm, amelyben most először láthatjuk együtt Batmant és Supermant, 2015. július 17-én kerül a mozikba.

Affleck mellett Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is szerepet kapott, valamint Henry Cavill, akit a Supermanként köszönthetünk majd, is visszatér.

„Tudtuk, hogy egy különleges színészre van szükségünk, hogy eljátssza az egyik legnagyobb DC Comics szuperhőst és Ben Affleck tökéletesen megfelel erre a szerepre” – nyilatkozta a Warner Bros produkciós elnöke, Greg Silverman. [Affleck] kitűnő karrierje a bizonyíték arra, mennyire tehetséges, és tudjuk, hogy ő és Zack új dimenzióban mutatja be a karakter kettőségét.”

Affleck legutoljára a díjnyertes Argo-akció című filmben szerepelt, amit ő maga rendezett és a produceri munkákat is magára vállalta. Karrierje kezdetén főszerepet játszott a Good Will Hunting című drámában, amelynek Oscar-díjas forgatókönyvét együtt írta Matt Damonnel.

Az új szuperhősös film forgatókönyvét David S. Goyer írta, abból a történetből, amit Snyderrel közösen alkottak meg. A forgatások jövőre kezdődnek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek