Starity

Megjelent a Donkeyboy legújabb száma

2013. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres norvég együttes, a Donkeyboy egy vadonatúj kisfilmmel lepte meg a lelkes rajongóit, amely a Trigger Finger nevet viseli.

hirdetés
Megjelent a Donkeyboy legújabb száma

Napjaink egyik legismertebb norvég együttese, a Donkeyboy szép karriert épített fel az évek során: maga az együttes 2005-ben alakult meg Kent Sundberg, Cato Sundberg és Thomas Drabløs által (később csatlakozott a csapathoz Peter Michelsen és Alexander Garborg Ågedal is), azonban négy évet kellett várni az áttörő sikerre, amikor is kiadták debütáló albumukat a Caught in a Life-ot. Ezen a lemezen olyan híres slágerek lelhetők fel, mint a Sometimes, az Ambitions – amit később az X Factor egyik felfedezettje, Joe McElderry fel is dolgozott – és a Broke My Eyes. Sikeres bemutatkozásukkal több díjat is bezsebeltek, néhány zenei listát uraltak is és meghódították egész Norvégiát. A nagy siker után következett egy kisebb szünet.

2012-ben ismét visszatértek a stúdióba és kiadták második lemezüket, a Silver Moont. A korongon felcsendül Vivan Somerland hangja is. Csakúgy, mint az első album, ez is hatalmas sikert aratott. A turnézás másik felét sajnálatos módon mínusz egy taggal kellett folytatniuk, ugyanis Alex úgy döntött, hogy szünetelteti a zenei karrierjét, mivel több időt kíván tölteni a kislányával. Miután a turnézás véget ért, a fiúk egy rövidebb szünetet tartottak és ezután Amerikába utaztak, hogy rögzíthessék legújabb albumukat. Most a rajongók kaptak egy kis ízelítőt a harmadik lemezről, ugyanis megjelent a Trigger Finger című számuk, amihez egy frappáns klipet is készítettek.

Magát a számot már tegnap publikálta a Melting Pop tumblr-oldala, de a mai nap folyamán az együttes tette elérhetővé a videoklipet. Elkészítésében Wike Produksjoner, Bjørn Opsahl, illetve Tommy Wike segédkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek