Starity

Rosie hamarosan anya szeretne lenni

2013. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne emlékezne A Szállító-filmek dögös főszereplőjére, Jason Stathamre? Már a negyedik éve ő Rosie Huntington-Whiteley, az ex-Victoria's Secret-Angyal és a Transformers színésznőjének párja. Állítólag már az eljegyzésen túl vannak és a következő lépésen gondolkodnak.

hirdetés
Rosie hamarosan anya szeretne lenni

„Állandóan csak dolgozni látom magam: de anyának lenni határozottan az életem nagy része lesz. Nézd, a karrierem során mindig magamról van szó. Nem vagyok orvos, nem vigyázok emberekre, nem mentek gyermekeket, a szórakoztatóiparban dolgozom. Modell vagyok, színésznő vagyok, ez nagyon önös munka. Úgy vélem, eljön az a perc, amikor úgy vélem majd: 'nem én vagyok a legfontosabb az életemben.' Más dolgokkal szeretnék törődni” – jelentette ki a szépséges Rosie.

A színésznő jelenleg nagyon elfoglaltnak érzi magát, s úgy érzi, csupán saját magával törődik azért, hogy a karrierje sikeres legyen, de ezt bármikor képes lenne feladni, ha kiderülne, hogy terhes.

Arról egyelőre nem esett szó, mit szól ehhez a párja, és vajon Rosie tényleg feladja-e a karrierjét, ha teherbe esne, ám tény: mostanában keveset látni filmekben és modellmunkái is megcsappantak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek