Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lily Collins

2013. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A feltörekvő sztár stílusa szinte kifogástalan, hiszen a vörös szőnyegen legtöbbször tökéletesen fest, ám van, mikor ő is melléfog.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lily Collins

Lily Collins neve sokáig csak világhírű édesapja, Phil Collins révén lehetett ismerős, ám a zenész lánya egyre sikeresebb színésznőként. Legújabb filmje a Csontváros, ami az év egyik legjobban várt mozifilmje. Lássuk a legjobb és legrosszabb ruha-összeállításait, kezdve a legjobbakkal!

Teen Choice Awards (2013)

A színésznőre öröm volt ránézni a 2013-as TCA rendezvényen, elhozta a nyárt a vörös szőnyegre. A pálmafás minta már alapból ötletes, de a szoknya szabását is rafináltan oldották meg. A felsőrész Houghton, az alsó pedig Puglisi márkájú, amihez Brian Atwood-cipőt húzott.

MTV Movie Awards (2011)

Az állatminta sohasem megy ki a divatból, és ezt Lily is jól tudja, ezért a 2011-es eseményre egy leopárdmintás Dolce&Gabbana-ruhában érkezett. Kiegészítőként egy Alexis Bittar-karkötőt választott, és Judith Leiber-táskával egészítette ki a szettet. A Christian Louboutin-cipőkről se feledkezzünk meg, amelyen szintén megtalálható az arany szín.

Csontváros: torontói premier (2013)

A feltörekvő sztár nagyon szeret csipkét viselni, és nem egyszer jelent már meg közösségi eseményeken ilyen anyagú ruhában. A legjobb csipkés ruhája viszont vitathatatlanul ez a hófehér, Houghton márkájú darab volt, ami elölről nézve visszafogott, hátulról pedig merész.

Csontváros: berlini premier (2013)

Lily szeret olyan felsőket hordani, amikből kivillan a hasa, hiszen tökéletes alakja van. Most az egyszerű, de elegáns fekete–arany kombináció mellett döntött, és ez remek választás volt.

A Halston Heritage-szoknya a földet súrolta, a Fallon márkájú aranylánc pedig megkoronázza szettet.

Met Ball (2012)

Nem véletlenül mondják, hogy a csipke a legelegánsabb anyag: Lily egy igazi úrhölgyként pózolt a kameráknak ebben a fehér darabban.

Egyedül a zöldesszürke táskát nem értjük, sokkal jobb lett volna az összhatás egy feketével.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Seventeen Magazine Cover Party (2013)

Ebben a szettben több kivetnivalót is találunk: kezdjük a felsővel, ami úgy néz ki, mint egy sportmelltartó, a szoknya pedig előnytelenül áll a színésznőn a hossza miatt. Ez most nem jött össze, Lily!

Met Ball (2013)

A kevesebb néha több: ezt a szabályt figyelmen kívül hagyta a 2013-as Met Ball gálán, hiszen a már amúgy is díszes Moschino-ruha mellé egy szintén Moschino márkájú dzsekit választott, ami szintén nem szenved hiányt a rátétekből. A kabát nélkül sokkal jobb lett volna az összhatás. Jövőre próbáld ki ezt az összeállítást a velencei karneválon, oké?

Chanel Pre-Oscars Dinner (2013)

Ezen a rendezvényen alaposan mellélőtt az ünnepelt színésznő. A Chanel-ruhának nem éppen Lilyhez illő színe és anyaga van, a mellény pedig csak tovább ront a helyzeten. A sminkje és a frizurája viszont kifogástalan, rendkívül jól áll neki a pink rúzs.

CFDA Fashion Awards (2012)

Ezzel a ruhával sem kápráztatott el minket: a ruha anyaga szép, viszont ekkora felületen már idegesítően sok. A giccses, aranyszínű madár pedig még tovább rontja az összképet.

'Writers' Torontói Nemzetközi Filmfesztivál premier (2012)

Ez az összeállítás mutatja, hogy egy rossz ruha egy gyönyörű lány szépségét is háttérbe tudja szorítani. A Balmain-ruha mellé aranyszínű Casadei-cipőt vett fel, ékszereket pedig a Tiffany&Co.-tól választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek