Starity

Megszületett Alec Baldwin kislánya

2013. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken született meg az 55 éves színész és 29 éves felesége első közös gyermeke, aki kislány lett és a Carmen Gabriela Baldwin nevet kapta.

hirdetés
Megszületett Alec Baldwin kislánya
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Boldogok vagyunk, hogy megszületett a kislányunk. Abszolút tökéletes” - írta az újdonsült anyuka, Hilaria Baldwin a tegnapi napon.

A páros februárban jelentette be, hogy úton van első közös csemetéjük, hiszen Alec-nek nem ez a csöppség az első gyermeke: van egy lánya, Ireland, aki már 17 éves is elmúlt.

Bár az anyukának sok mindent el kellett viselnie a terhesség miatt – ami magába foglalta a citrusfélék utáni sóvárgását is – A stúdió című sorozat sztárjának egy korábbi nyilatkozatából kiderült, alig várja, hogy otthon maradhasson kislányával.

Az én álmom az, hogy otthon maradhassak a babával, az ajtóban álljak, és búcsút inthessek anyunak. Ő fog dolgozni. Viszlát anyu, ne dolgozz túl keményen!nyilatkozta a színész.

Hilariának egyébként kétségei vannak Alec elszántságával kapcsolatban – különös a reggeli órákkal. „Mielőtt megszületett a baba, azt hitte ő lesz Mr. Anyu. Majd meglátjuk, hogy ő lesz-e Mr. Anyu, ha a gyermek hajnali 3 órakor fog sírni és pelenkát kell cserélnimondta a jógaoktató.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek