Starity

Ben Affleck Batmanként — 11 ok mellette

2013. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ben Affleck lesz az új Batman – a fél világ ellene tüntet, de nézzük, miért alkalmas a szerepre! Íme 11 ok, ami miatt emlékezetes lesz Batmanként.

hirdetés
Ben Affleck Batmanként — 11 ok mellette

1. Van tapasztalata egy szuperhős alakításához

2003-ban debütált szuperhősként, amikor felvette a piros latexruhát Daredevil (A fenegyerek) szerepéhez, majd ismét jelmezt húzott a 2006-ban megjelent Hollywoodland filmben, melyben George Reevesként látható. Egyike azon színészeknek, akik már alakították Supermant.

2. Hosszú utat tett meg a Daredevil óta

Oké, talán a Daredevil, a fenegyerek nem a legsikeresebb szuperhősös film, de annak már 10 éve. Ben színészi játéka sokat fejlődött az évek során, vegyük figyelembe, hogy olyan lenyűgöző filmekben kapott szerepet, mint az Argo vagy a Tolvajok városa – mind a kettőt ő is rendezte!

Itt az ideje, hogy elfogadjuk a tényt, már szilárd A-listás karriert ért el... ami elvezet minket a következő ponthoz.

3. A kamera mögött is tevékenykedik

Több film forgatása alatt is ült már a rendezői székben, bebizonyította, hogy a kamera mögött is helyt áll. A Good Will Hunting film forgatókönyvébe is besegített, ezzel is alátámasztotta azt a tényt, hogy remek történetmesélő. Tisztán tudja, mi kell egy jó, meggyőző film elkészítéséhez, így várható, hogy a Batman-filmmel sem lesz ez másként.

4. Jól néz ki

Jóképű. Nézz csak rá! Szóval, tudod. Ez az! Batman nem lenne teljes nélküle.

5. Odaadó apa

Apai örömök elé 2005-ben nézett, mikor Violet kislánya született meg. Azóta is a filmek világában él, célzott közönsége filmjeinek a felnőttek. Az acélember-folytatás lesz az első gyermekbarát film, mióta gyermekei megszülettek, így nem lesz rajta tovább nyomás, hogy ő egy rideg apa.

6. Edzéseken vesz részt a szerep kedvéért

Kevesebb mint 24 órával azután, hogy jelentették, hogy Ben fogja játszani Bruce Wayne-t, megtudtuk, hogy az A-listás már edzésekre jár. Ahhoz, hogy felkészüljön Batman szerepére, Ben már két órát edz, hogy átalakítsa a testét.

7. Már csinált határozott, sötét dolgot

Az első Acélember elég kemény, karakán értelmezése a szuperhős történetnek, Ben határozottan jól teljesít az ilyen filmekben is. A Tolvajok városában – amelyet rendezte is – a sötét oldalon állt, a filmben érezhetőek a bűnözés és a thriller film tulajdonságai is.

8. Meg tudja mutatni a komikus oldalát is

Annak ellenére, hogy komolyabb szerepben tűnt fel az elmúlt években, Ben nem úgy ismert mint komoly ember. Szolid komikus időzítése tökéletes lesz a könnyed pillanatokhoz, amely felbukkan minden kasszasikerben.

Az acélember során is lesz néhány boldog perce a nézőknek, így lehetősége lesz Bennek megmutatnia a filmben ezt az oldalát is.

9. Clooney-tól kap tanácsot

Ben jó barátságot ápol George Clooney színésszel, aki a '97-ben megjelent Batman és Robin filmben a sötét lovag személyében jelent meg. Tökéletes mentor, hogy segítsen neki megtanulni néhány szuperhősökkel kapcsolatos tudnivalót – és ami még fontosabb, megtudja azt is, hogy mit ne tegyen.

10. Ügyel a részletekre

Az Oscar-díjas Argóban Bennek a történetbe nagyon bele kellett merülnie, hogy a film és a karaktere a leghitelesebb legyen. A színfalak mögötti jelenetek tökéletesen bizonyítani tudják, hogy nem esik nehezére a legtöbbet kihoznia magából.

11. Nem veszi magát túl komolyan

Amikor a Saturday Night Live házigazdája volt májusban, boldog volt, hogy saját magából csinálhatott viccet. Nem fél azoktól, akik nem támogatják, vagy ellene szólnak.

A Twitter közösségi oldalon a a #BetterBatmanThanBenAffleck trenddel mondhatni támadták Bent azok, akik ellenezték, hogy a szerepet ő kapja meg. Ezzel csak motiválni tudják, hogy minél jobban alakítsa szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek