Starity

Sztárdömping az Army Bratzban

2013. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sharon Stone, Thora Birch, Rob Schneider leginkább a 90-es évek filmjeiből lehet ismerős – a három tehetség most együtt dolgozik!

hirdetés
Sztárdömping az Army Bratzban

Aki kedveli a 90-es évek filmjeit, annak bizonyára ismerős Sharon Stone, Thora Birch és Rob Schneider neve, hiszen ők hárman ezekben az években lettek igazán ismertek. Sharon Stone-t az idősebb korosztály az Elemi ösztön című, erotikus thrillerben ismerhette meg 1992-ben, ami akkoriban nagy port kavart. Thora Birch gyerekszínészként kezdte, első nagyobb szerepe a Hókusz Pókusz című filmben volt 1993-ban, Rob Schneidert pedig 1993-ban, a Beverly Hills-i dili című vígjátékban láthatták először – noha voltak előtte kisebb szerepei, ez hozott számára áttörést.

A három tehetség most együtt dolgozik Emilio Ferrari alkotásában, az Army Bratzban. A film Thora rajongóinak szerez majd leginkább örömet, hiszen a színésznő tavaly óta nem forgat, ellenben Sharonnal és Robbal.

A vígjátékról annyit lehet tudni, hogy jövőre kerül a mozikba, valamint hogy Puerto Ricóban forgatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek