Starity

Amelia Rose Blaire visszatérő szereplő lesz a True Bloodban

2013. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood rajongóinak bizonyára ismerősen cseng Amelia neve, aki nem mást alakított, mint Willa Burrellt, Eric „legifjabb” gyermekét az HBO sikersorozatnak hatodik évadában.

hirdetés
Amelia Rose Blaire visszatérő szereplő lesz a True Bloodban

Amelia Rose Blaire neve sokaknak ismeretlenül csenghetett a True Blood előtt, hiszen – mint sok más kollegájának – neki is az HBO saját gyártású sorozata hozta meg a hírnevet.

Ugyan ha még nem is akkora sztár, mint Alexander Skarsgård, minden esélye megvan rá, ugyanis tegnap jelentették be, hogy Willa Burrell állandó szereplő lesz a jövőre debütáló hetedik évadban.

Amelia vámpírpapája, az Ericet alakító Alexander Skarsgård is visszatér, habár a készítők sok izgalomra adtak okot a szezonfináléban játszott utolsó jelenete miatt. A megerősített hírek mellett néhány pletyka is felütötte a fejét, miszerint a következő szezonban több vámpír–ember jelenetet terveznek a sorozat készítői, illetve kétséges, hogy tartják-e a 10 epizód/évadfelállást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek